Demet Özdemir
Leyla Lydia Tuğutlu
Damla Can
Deniz Baysal
Pelin Karahan
Alina Boz
Selin Şekerci
Merve Sevi
8 isim hakkımın hepsini kullanırım ben Hatta bazılarına sırf 8'e tamamlamak için oy verdimAnkette yazan tüm isimlere oy verseydiniz Utku bey, daha kolay olurdu.
Güzel grup.
Güzel grup demişsin, seninde Utku Bey gibi tüm hakkını kullanmış olman gerek bu mesaja göreAnkette yazan tüm isimlere oy verseydiniz Utku bey, daha kolay olurdu.
8 isim hakkımın hepsini kullanırım ben Hatta bazılarına sırf 8'e tamamlamak için oy verdim
Damla'ya da oy vermemiş zaten 😡 @SherlockGüzel grup demişsin, seninde Utku Bey gibi tüm hakkını kullanmış olman gerek bu mesaja göre
Damla'ya da oy vermemiş zaten 😡 @Sherlock
Damla'ya da oy vermemiş zaten 😡 @Sherlock
Bende Tam diğer konuda Damla Can'dan söz ettim.İddialar asılsız.
İddialar asılsız.
Evet ben de öyle düşünmeye başladım kendisi hakkındaBende Tam diğer konuda Damla Can'dan söz ettim.
Sherlock bey güzelden anlamıyor demekki 😱
Şimdi iki konuda @Sherlock u etiketleyip bildirim yolluyoruzya, devreler karışır onda ve yakında kaçar. Bünyesi bi kaldıramadı yoğun bildirim temposunuEvet ben de öyle düşünmeye başladım kendisi hakkında
Bende Tam diğer konuda Damla Can'dan söz ettim.
Sherlock bey güzelden anlamıyor demekki 😱
Şimdi iki konuda @Sherlock u etiketleyip bildirim yolluyoruzya, devreler karışır onda ve yakında kaçar. Bünyesi bi kaldıramadı yoğun bildirim temposunu
@MasacRE yi hayal kırıklığına uğrattın, pek "duayen" görünmedin banaBize bu konuda "duayen" derler Dosi hanım, lütfen.
Alıştık etiketlerimizi boş geçmene Sizin gibi yeşiller, maviler turuncular vs. üşengeç olmamalıDevreler karıştığı için değil de üşendiğim için kaçıyorum aslında, bunu da itiraf ediyorum.
Evet ben de öyle düşünmeye başladım kendisi hakkında
@MasacRE yi hayal kırıklığına uğrattın, pek "duayen" görünmedin bana