Demet Özdemir
Leyla Lydia Tuğutlu
Damla Can
Deniz Baysal
Pelin Karahan
Alina Boz
Selin Şekerci
Merve Sevi
8 isim hakkımın hepsini kullanırım benAnkette yazan tüm isimlere oy verseydiniz Utku bey, daha kolay olurdu.![]()
Güzel grup.![]()
Güzel grup demişsin, seninde Utku Bey gibi tüm hakkını kullanmış olman gerek bu mesaja göreAnkette yazan tüm isimlere oy verseydiniz Utku bey, daha kolay olurdu.![]()
8 isim hakkımın hepsini kullanırım benHatta bazılarına sırf 8'e tamamlamak için oy verdim
![]()
Damla'ya da oy vermemiş zaten 😡 @SherlockGüzel grup demişsin, seninde Utku Bey gibi tüm hakkını kullanmış olman gerek bu mesaja göre![]()
Damla'ya da oy vermemiş zaten 😡 @Sherlock
Bende Tam diğer konuda Damla Can'dan söz ettim.İddialar asılsız.![]()
İddialar asılsız.![]()
Evet ben de öyle düşünmeye başladım kendisi hakkındaBende Tam diğer konuda Damla Can'dan söz ettim.
Sherlock bey güzelden anlamıyor demekki 😱
Şimdi iki konuda @Sherlock u etiketleyip bildirim yolluyoruzya, devreler karışır onda ve yakında kaçar. Bünyesi bi kaldıramadı yoğun bildirim temposunuEvet ben de öyle düşünmeye başladım kendisi hakkında![]()
Bende Tam diğer konuda Damla Can'dan söz ettim.
Sherlock bey güzelden anlamıyor demekki 😱
Şimdi iki konuda @Sherlock u etiketleyip bildirim yolluyoruzya, devreler karışır onda ve yakında kaçar. Bünyesi bi kaldıramadı yoğun bildirim temposunu![]()
@MasacRE yi hayal kırıklığına uğrattın, pek "duayen" görünmedin banaBize bu konuda "duayen" derler Dosi hanım, lütfen.![]()
Alıştık etiketlerimizi boş geçmeneDevreler karıştığı için değil de üşendiğim için kaçıyorum aslında, bunu da itiraf ediyorum.![]()
Evet ben de öyle düşünmeye başladım kendisi hakkında![]()
@MasacRE yi hayal kırıklığına uğrattın, pek "duayen" görünmedin bana![]()