Kimse 4-4lük değildir. Başarılı değilsindirTercihlerimin hepsinin başarılı olduğunu düşünüyorum.
O değilde valizler toplanıldımı? Burçin lider çıkmayacak gibi
Kimse 4-4lük değildir. Başarılı değilsindirTercihlerimin hepsinin başarılı olduğunu düşünüyorum.
Bak bu sefer tutmadı mesela, Nesrin Cavadzade'yi pek beğenmiyorum, oy verdiğim grupta da sekize tamamlamak için atmıştım oyumu zaten O yüzden bu sefer harika atmıyorum paylaşımına, dekolte hatrına beğendim ama @Dosi
Bak bu sefer tutmadı mesela, Nesrin Cavadzade'yi pek beğenmiyorum, oy verdiğim grupta da sekize tamamlamak için atmıştım oyumu zaten O yüzden bu sefer harika atmıyorum paylaşımına, dekolte hatrına beğendim ama @Dosi
hahaha kapak gibi cevap olmuşBak bu sefer tutmadı mesela, Nesrin Cavadzade'yi pek beğenmiyorum, oy verdiğim grupta da sekize tamamlamak için atmıştım oyumu zaten O yüzden bu sefer harika atmıyorum paylaşımına, dekolte hatrına beğendim ama @Dosi
Kimse 4-4lük değildir. Başarılı değilsindir
O değilde valizler toplanıldımı? Burçin lider çıkmayacak gibi
hahaha kapak gibi cevap olmuş
hahhahha, laf değişiyor merak ettim cümlenin tam halini. Hemen koşuyorum konuyaBurçin kırmızı çizgim, ki o grubun en güzel isimlerinden zaten. Hatta bana göre en güzeli. "Bırakabilirim" dedim diye hatırlıyorum, "bırakırım" dediysem gideriz Dosi hanım. Napalım...
Daha doğal halleri diyelim biz ona. Bubarada Bırakmayi düşünüyorum demişsinSonuçta attığım her fotoğraf kalite açısından zirve, gidip kalitesiz kalitesiz fotoğraflarını koymuşsun değerli yarışmacılarımızın.
hahhahha, laf değişiyor merak ettim cümlenin tam halini. Hemen koşuyorum konuya
Sakinleşin Sherlock bey
İlk turda ilk 8'e girmek başarı değil benceSonuçta o 8'e girebilecek bir isim Utku bey, o yüzden güzel diyebiliriz bence.
İşte bu harika ?
Finalde Damla kazanır ikisi çıkarsa
@MasacRE bilir. Ben Survivorda Damla'yı sevmezdim ama bu onu güzel bulmama engel değil oyum ona giderdi açık ve net.
Halk ne derse o. 0 müdahale yapacamSen ikisini finale çıkar, orada hallederiz o işi.
Utku bey için Damla, benim için Burçin... Bu ikiliyi direkt finale çıkar... @Dosi
Daha ilk turda aldıkları oylardan belli öyle bir finalde kimin kazanacağı. Burçin ezer geçer, Damla'yı bizim dışımızda tanıyan mı var sankiFinalde Damla kazanır ikisi çıkarsa
@MasacRE bilir. Ben Survivorda Damla'yı sevmezdim ama bu onu güzel bulmama engel değil oyum ona giderdi açık ve net.
Resmen itiraf gibi yorum bu. Üyeler tamamen popülerliğe oy veriyorDaha ilk turda aldıkları oylardan belli öyle bir finalde kimin kazanacağı. Burçin ezer geçer, Damla'yı bizim dışımızda tanıyan mı var sanki
E öyle zaten, aksini mi düşünüyordun yoksaResmen itiraf gibi yorum bu. Üyeler tamamen popülerliğe oy veriyor
Resmen itiraf gibi yorum bu. Üyeler tamamen popülerliğe oy veriyor