@serhatt in babasına mi kaçican 😱 😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz@serhatt İle size bırakıcaz diziyi @serhatt ın babasıyla biz gidicez
@serhatt in babasına mi kaçican 😱 😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz@serhatt İle size bırakıcaz diziyi @serhatt ın babasıyla biz gidicez
Benim harika @Çiğdemİki mesaj da harika
Kıralı gelse başlamam ben bu diziye@serhatt İle size bırakıcaz diziyi @serhatt ın babasıyla biz gidicez
Kudurmuşluktan napacağını şaşırdı artık bunak@serhatt in babasına mi kaçican 😱😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
Kudurmuşluktan napacağını şaşırdı artık bunak
Diziyi diyorum bee Biz bırakıcaz siz başlıcaksınız@serhatt in babasına mi kaçican 😱😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
Diziyi diyorum bee Biz bırakıcaz siz başlıcaksınız
Bence serhata üvey anne olup eziyet etmek istiyor yine sinsi bir plan Hogatha danKudurmuşluktan napacağını şaşırdı artık bunak
Sen ol üvey annesi @serhattBence serhata üvey anne olup eziyet etmek istiyor yine sinsi bir plan Hogatha dan
Cinsiyet olarak imkansızSen ol üvey annesi @serhatt
Sen herşeyi bşarırsın vllaCinsiyet olarak imkansız
Hiç işim olmazDiziyi diyorum bee Biz bırakıcaz siz başlıcaksınız
Hahahah olsun da dünyayı zehir ediyim cadiyaBence serhata üvey anne olup eziyet etmek istiyor yine sinsi bir plan Hogatha dan
Iyyyy size mi kaldık be ben bulurum istesem üvey anaSen ol üvey annesi @serhatt
Babana kiyiyorsun demek hain evlat 😱Hahahah olsun da dünyayı zehir ediyim cadiya
Kendimden başka herkese kıyarım acımam @ÇiğdemBabana kiyiyorsun demek hain evlat 😱
Kendimden başka herkese kıyarım acımam @Çiğdem
Tek babasımı annesinede kıyıyor Ama Ertuğrul hainliğinden belliydi zaten babası bir bölüm gaza gelip kellesini vursaBabana kiyiyorsun demek hain evlat 😱
Bunuda bir gebertemediler @xemrexxx