@serhatt in babasına mi kaçican 😱 😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
@serhatt in babasına mi kaçican 😱 😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
Kıralı gelse başlamam ben bu diziye
Kudurmuşluktan napacağını şaşırdı artık bunak@serhatt in babasına mi kaçican 😱😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
Kudurmuşluktan napacağını şaşırdı artık bunak![]()
Diziyi diyorum bee@serhatt in babasına mi kaçican 😱😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
Diziyi diyorum bee![]()
![]()
Biz bırakıcaz siz başlıcaksınız
![]()
![]()
![]()
Bence serhata üvey anne olup eziyet etmek istiyor yine sinsi bir plan Hogatha danKudurmuşluktan napacağını şaşırdı artık bunak![]()
Sen ol üvey annesi @serhattBence serhata üvey anne olup eziyet etmek istiyor yine sinsi bir plan Hogatha dan![]()
Cinsiyet olarak imkansız
Hiç işim olmazDiziyi diyorum beeBiz bırakıcaz siz başlıcaksınız
![]()
Hahahah olsun da dünyayı zehir ediyim cadiyaBence serhata üvey anne olup eziyet etmek istiyor yine sinsi bir plan Hogatha dan![]()
Iyyyy size mi kaldık be ben bulurum istesem üvey ana
Babana kiyiyorsun demek hain evlat 😱Hahahah olsun da dünyayı zehir ediyim cadiya![]()
Kendimden başka herkese kıyarım acımam@Çiğdem
Tek babasımı annesinede kıyıyorBabana kiyiyorsun demek hain evlat 😱