sırf Poyraz Karayel'den dolayı en güzeli diyorsundurBİRİNCİ BELLİ, BURÇİN BU GRUPTAN LİDER ÇIKMAZSA FORUMU BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
Ekli dosyayı görüntüle 66499
Ekli dosyayı görüntüle 66500
Ekli dosyayı görüntüle 66501
Ekli dosyayı görüntüle 66502
BİRİNCİ BELLİ, BURÇİN BU GRUPTAN LİDER ÇIKMAZSA FORUMU BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
Ekli dosyayı görüntüle 66499
Ekli dosyayı görüntüle 66500
Ekli dosyayı görüntüle 66501
Ekli dosyayı görüntüle 66502
@MasacRE @MEnes lütfen Sherlock beyi sakinleştirinsırf Poyraz Karayel'den dolayı en güzeli diyorsundur
edit: üstteki yazını yeni gördum
böyle büyük konuşma birinci çıkmaz bundan eminim
Dediğin gibi Poyraz Karayel etkisi bu Ben de beğeniyorum Burçin Terzioğlu'nu ama sanki Tuvana Türkay bir adım önde @Sherlock beyciğim
Yani, bir sürü güzel var bu grupta. Ben zorlanacam meselaDediğin gibi Poyraz Karayel etkisi bu Ben de beğeniyorum Burçin Terzioğlu'nu ama sanki Tuvana Türkay bir adım önde @Sherlock beyciğim
Dediğin gibi Poyraz Karayel etkisi bu Ben de beğeniyorum Burçin Terzioğlu'nu ama sanki Tuvana Türkay bir adım önde @Sherlock beyciğim
Bende kendisini Kadın İsterse ve Fırtına dizilerinden bilirim. Bu grupta tabiki oy veririm ama illerde o ihtimal azAlakası yok, kendisini Ezel'den beridir beğenerek ( ) takip ederim. Poyraz ve sonrasında güzelliği zirve yaptı tabii, orası ayrı. Tuvana'nın önünde ama kıyas yapılabilir tabii, güzellik göreceli bir kavram sonuçta Utku bey.
Yalnız Fatmagül Fakı'yla kıyaslanamaz, Burçin ezer geçer. @Dosi
Bende kendisini Kadın İsterse ve Fırtına dizilerinden bilirim. Bu grupta tabiki oy veririm ama illerde o ihtimal az
Aynı fikirdeyizÇok iddialı bir grup olmuş. İlk defa 8'e tamamladım.
Tuvana Türkay
Sedef Avcı
Gökçe Bahadır
Hazal Kaya
Burçin Terzioğlu
Özgü Namal
İrem Sak
Funda Eryiğit
Sakin ol adaşım... @Sherlock
Büyük konuştu 4 gün sonra forumu bırakacak Şimdiden herkesle vedalaşsınKendime engel olamıyorum adaşım...
Kendime engel olamıyorum adaşım...
Fark ediliyor adaşım. 1. olup olmayacağı belli olmaz ama şunu söyleyebilirim ki Sera Tokdemir veya Hande Soral Burçin Terzioğlu'ndan daha güzel. Plase olarak da Tuvana Türkay derim. Tabi bunlar tamamen kişisel fikrim.Büyük konuştu 4 gün sonra forumu bırakacak Şimdiden herkesle vedalaşsın
Zehirli oku attın adaşına 😱Fark ediliyor adaşım. 1. olup olmayacağı belli olmaz ama şunu söyleyebilirim ki Sera Tokdemir veya Hande Soral Burçin Terzioğlu'ndan daha güzeller. Plase olarak da Tuvana Türkay derim. Tabi bunlar tamamen kişisel fikrim.
Beni bırakıp hiç bir yere bırakıp gitmez. Ama attığım ok gerçekten zehirli, şimdi gelip burda savaş çıkartır, sanat kokuları gelmeye başladı...Zehirli oku attın adaşına 😱
1. çıkmazsa gidecem demişti, tutarmı sözünü?
Bir yorumuma kan dondurucu demiş yukarda ben Burçin ileriki turlarda oyumu alamayabilir dedim diye. Öyle bir detay varki eskilerden onun bilmediği, öğrense beni ortaklıktan atar, belkide daha illeri gidip beni banlar Umarım asla öğrenmez o detayi (etiketli mesajları görmüyor normalde, bu etiketsiz ve görmez inşallah )Beni bırakıp hiç bir yere bırakıp gitmez. Ama attığım ok gerçekten zehirli, şimdi gelip burda savaş çıkartır, sanat kokuları gelmeye başladı...