Benim fırsatım yok,yoksa aşkımı izlerim tabi
Benim fırsatım yok,yoksa aşkımı izlerim tabi
Sus kız üzerine bunu atarım ay yanlış oldu. Bu sana ödül olur.ss
Sus kız üzerine bunu atarım ay yanlış oldu. Bu sana ödül olur.ssEkli dosyayı görüntüle 66195
hararet yaptın galiba
Böyle bi parça görüp hararet yapmamak mümkün mühararet yaptın galiba![]()
sen ve @MasacRE hariç diziyi forumun yarıdan çoğu tamamladı be2.sezona da bakacaklar çünkü çerezlik dizi zahmeti - külfeti yok. Popüleriteden geri kalmayacaklar. Gömmek için izleyecekler.Sinema ve dizi endüstrisini revizyona ugratacak yorumlarla(!) yine izleyecekler
Söyletme beni
![]()
Konuyla ilgili şeyler konuşmak hiç yakışmıyor size. Biraz başka konulardan bahsetsenize
Senin ilgini çokta istemiyordu @Forumdash zatenBenim fırsatım yok,yoksa aşkımı izlerim tabi@Forumdash
Aaa aklımıza soktun gönlün kalmasın diye döndük yine sanaKonuyla ilgili şeyler konuşmak hiç yakışmıyor size. Biraz başka konulardan bahsetsenize![]()
ona inat ikisini birleştirip avatar yapacamSenin ilgini çokta istemiyordu @Forumdash zatenÇğatay fotonu kaldırdatana kadar neler çekmişti şimdide deana sarmanı hoşlanmıyor yanı seni kayıp olarak görmüyordur
@xemrexxx
Deanla o zibidiyi yan yana koyma kalbim dayanmaz 😱😱😱 @Forumdash @xemrexxxona inat ikisini birleştirip avatar yapacam![]()
Bende tansiyon @Forumdash abiciğimde kalp var bize öyle şeyler yapmaKalpten gideceksen hemen yapıyorum@xemrexxx
İkinizide gebertmek çok kolay olacak o zaman
Konuyla ilgili şeyler konuşmak hiç yakışmıyor size. Biraz başka konulardan bahsetsenize![]()
GÖrdün mü bu da senin destere olayı gibi kaynatmaya çalişiyorAaa aklımıza soktun gönlün kalmasın diye döndük yine sanaZaten @Forumdash abiciğimi büyümü yaptın naptın adam izlediğini düşünüyor
![]()
İzlemiş olsam neyiyle dalga geçeceksin izlememinGÖrdün mü bu da senin destere olayı gibi kaynatmaya çalişiyorİzlediysen izledim de dövecek değiliz ya azcık dalga geçeriz
![]()
Buluruz bişeyler sen bi söyleİzlemiş olsam neyiyle dalga geçeceksin izlememin![]()
@MasacRE ilk gün izledi bence de izlemedim diyor bilemem artık. İzlemeyecek olan adam "hadi ilk gün izleyelim" demezdi1 hafta erteleyince yorum yazmaya üşendi
Filmlerde de aynısı yapmadı mı
@dreamy çağatay fanımıydı😱
Tabi ki fanı değilim adamın sadece filmini izlemiştim
Boşverin @serhatt @MasacRE @dreamy bulaşmayın ayoll biz @Harunnn60 ile pişman olduk @Forumdash abicimin elinde tek @Yiğitt kaldığı için hamle yapıyor işteTabi ki fanı değilim adamın sadece filmini izlemiştimOlumsuz yorumlardan sonra ister istemez soğumuştum sonra da kaldı öyle.
![]()