Başrollerde zaten iş yok konu benlik gibi duruyordu ama konunun sadece adı var kendi yokKadir inanır bile inanmaz bunaNetflix diyoruz, Çağatay diyoruz. Herkes gözü kapalı izler bee
![]()
Aaa son 4 bölümden 1 tanesi tatmin etsin tamam diyecem
Başrollerde zaten iş yok konu benlik gibi duruyordu ama konunun sadece adı var kendi yokKadir inanır bile inanmaz bunaNetflix diyoruz, Çağatay diyoruz. Herkes gözü kapalı izler bee
![]()
Hani Okan Yalabık'ı seviyordun afdgsahdjsaBaşrollerde zaten iş yok konu benlik gibi duruyordu ama konunun sadece adı var kendi yok
Aaa son 4 bölümden 1 tanesi tatmin etsin tamam diyecem![]()
@Harunnn60 la bir onu sevdik zaten ama çok az görünüyordu hazarla çağataya yerine daha çok görünebilirdiHani Okan Yalabık'ı seviyordun afdgsahdjsaGöbekli görünce kaçtın mı
![]()
@Harunnn60 sevmemiştir @kerem sevmiştir@Harunnn60 la bir onu sevdik zaten ama çok az görünüyordu hazarla çağataya yerine daha çok görünebilirdi![]()
@Harunnn60 la sohbetini ediyorduk fiske benzetiyordu
İzler bence@Harunnn60 la sohbetini ediyorduk fiske benzetiyorduOda 2.sezona daha bulaşmam diyor bitirdi kurtuldu
![]()
Adamın fanları bile izlemedi bıraktı sen benle uğraşıyorsun ayollİzler bence![]()
Fanlar elbet izlerAdamın fanları bile izlemedi bıraktı sen benle uğraşıyorsun ayoll![]()
@MasacRE ilk gün izledi bence de izlemedim diyor bilemem artık. İzlemeyecek olan adam "hadi ilk gün izleyelim" demezdi
Okadar değilde Çağatayı överken görmüştüm diziye oda baslıcaktı sanırım baslamadı @dreamy@MasacRE ilk gün izledi bence de izlemedim diyor bilemem artık. İzlemeyecek olan adam "hadi ilk gün izleyelim" demezdi1 hafta erteleyince yorum yazmaya üşendi
Filmlerde de aynısı yapmadı mı
@dreamy çağatay fanımıydı😱
Aaa bu arada ben goygoy için sohbetleri uzatıyorum abartarak biliyorsun şakayı bir yana bırakırsak lafı olmaz senin sizin hatrınıza zaten baslamıstım diziyide tabikide bitiririm 2.sezona söz veremem ama ilk sezonu tamamlıcam çabucak abicim dert etmee gerek yok@MasacRE ilk gün izledi bence de izlemedim diyor bilemem artık. İzlemeyecek olan adam "hadi ilk gün izleyelim" demezdi1 hafta erteleyince yorum yazmaya üşendi
Filmlerde de aynısı yapmadı mı
@dreamy çağatay fanımıydı😱
Ben öyle düşünmek istiyorum galiba @MasacRE için
Hee hee öyledir. Alınıyorum, gücünenıyorum, dert ediyorumAaa bu arada ben goygoy için sohbetleri uzatıyorum abartarak biliyorsun şakayı bir yana bırakırsak lafı olmaz senin sizin hatrınıza zaten baslamıstım diziyide tabikide bitiririm 2.sezona söz veremem ama ilk sezonu tamamlıcam çabucak abicim dert etmee gerek yok![]()
İzle diye seni yalvatmak bize yakışmaz pazartesiye kadar hallederim sonrası Allah kerim abicimBen öyle düşünmek istiyorum galiba @MasacRE içinO da bişey diyemıyor nedense
Hee hee öyledir. Alınıyorum, gücünenıyorum, dert ediyorumBu arada söylemeden edemicem.
Saçmalama tabiki goy goy
Hadi inş diyelim de çok da ısrarcıymışım gibi davranmaİzle diye seni yalvatmak bize yakışmaz pazartesiye kadar hallederim sonrası Allah kerim abicim![]()
Bakalım 10 bölümden 1 bölüm iyi olsun artıkHadi inş diyelim de çok da ısrarcıymışım gibi davranmaSadece son 2 bölüm en iyi bölümler diyorum
Kaç senedir dizi izle diye kimseye önermiyorm
![]()
Neyse iyi geceler o zaman sana ? Başim dinlensinBakalım 10 bölümden 1 bölüm iyi olsun artık![]()
Tamam abicim bende birazdan yatarım zaten cicili bicili rüyalar bu arada biz baskası değiliz bunu unutma destere yok diye biz bu forumun en haccak dizi ekibiyiz istedin diziyi önerirsin bunuda yaşlansanda daha aklından çıkarma biz seni üzmeyiz rahmetlide gelince seneye mi bilmem ekip tamamlanırNeyse iyi geceler o zaman sana ? Başim dinlensinbugun bi yorgunluk var bende ciddi ciddi yaşlanıyoruz
![]()