Miray Daner 'Hakan: Muhafız'a Konuk Oluyor!

Kadir inanır bile inanmaz buna:A Netflix diyoruz, Çağatay diyoruz. Herkes gözü kapalı izler bee:A
Başrollerde zaten iş yok konu benlik gibi duruyordu ama konunun sadece adı var kendi yok :A :A :A

Aaa son 4 bölümden 1 tanesi tatmin etsin tamam diyecem :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
@MasacRE @dreamy İzlemediler bile :F @serhatt falan :F @Harunnn60 da benim gibi kaçtı oda 2.sezona bakmıcak işte bir @Yiğitt var elinde :A:A:A
@MasacRE ilk gün izledi bence de izlemedim diyor bilemem artık. İzlemeyecek olan adam "hadi ilk gün izleyelim" demezdi:A 1 hafta erteleyince yorum yazmaya üşendi:X Filmlerde de aynısı yapmadı mı:A @dreamy çağatay fanımıydı😱

@MasacRE ilk gün izledi bence de izlemedim diyor bilemem artık. İzlemeyecek olan adam "hadi ilk gün izleyelim" demezdi:A 1 hafta erteleyince yorum yazmaya üşendi:X Filmlerde de aynısı yapmadı mı:A @dreamy çağatay fanımıydı😱
Okadar değilde Çağatayı överken görmüştüm diziye oda baslıcaktı sanırım baslamadı @dreamy :F @MasacRE den yana bence o konuda emin olma cnm başlamadı :A :A :A

Aaa bu arada ben goygoy için sohbetleri uzatıyorum abartarak biliyorsun şakayı bir yana bırakırsak lafı olmaz senin sizin hatrınıza zaten baslamıstım diziyide tabikide bitiririm 2.sezona söz veremem ama ilk sezonu tamamlıcam çabucak abicim dert etmee gerek yok :bhr::bhr::bhr:

• Güldürdün
Okadar değilde Çağatayı överken görmüştüm diziye oda baslıcaktı sanırım baslamadı @dreamy :F @MasacRE den yana bence o konuda emin olma cnm başlamadı :A:A:A
Ben öyle düşünmek istiyorum galiba @MasacRE için :A O da bişey diyemıyor nedense:A
Aaa bu arada ben goygoy için sohbetleri uzatıyorum abartarak biliyorsun şakayı bir yana bırakırsak lafı olmaz senin sizin hatrınıza zaten baslamıstım diziyide tabikide bitiririm 2.sezona söz veremem ama ilk sezonu tamamlıcam çabucak abicim dert etmee gerek yok :bhr::bhr::bhr:
Hee hee öyledir. Alınıyorum, gücünenıyorum, dert ediyorum:( Bu arada söylemeden edemicem.
Saçmalama tabiki goy goy:F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ben öyle düşünmek istiyorum galiba @MasacRE için :A O da bişey diyemıyor nedense:A

Hee hee öyledir. Alınıyorum, gücünenıyorum, dert ediyorum:( Bu arada söylemeden edemicem.
Saçmalama tabiki goy goy:F
İzle diye seni yalvatmak bize yakışmaz pazartesiye kadar hallederim sonrası Allah kerim abicim :A :A :A

• Güldürdün
Neyse iyi geceler o zaman sana ? Başim dinlensin:X bugun bi yorgunluk var bende ciddi ciddi yaşlanıyoruz:F
Tamam abicim bende birazdan yatarım zaten cicili bicili rüyalar bu arada biz baskası değiliz bunu unutma destere yok diye biz bu forumun en haccak dizi ekibiyiz istedin diziyi önerirsin bunuda yaşlansanda daha aklından çıkarma biz seni üzmeyiz rahmetlide gelince seneye mi bilmem ekip tamamlanır :bhr::bhr::bhr:

Şarabımı suratına döküyüm de gör :F @xemrexxx

66194