Zıkkım içAyy siz için sütü, ben şöminenin karşısında sıcak kırmızı şarabımı içiyorum![]()
Zıkkım içAyy siz için sütü, ben şöminenin karşısında sıcak kırmızı şarabımı içiyorum![]()
Zaten Cüneyt bey yok ve bu ecünnü geliyor @Forumdash @Yiğitt dısında baska dizi arkadaşı bulamıcak gibi gerçi Çağatayın şu yeni halinden sonra Yiğitin hala oradan koşmasıda tuhafO adam sadece fragman için varmış, dizide olmayacak.![]()
@Yiğitt hepinize bedelZaten Cüneyt bey yok ve bu ecünnü geliyor @Forumdash @Yiğitt dısında baska dizi arkadaşı bulamıcak gibi gerçi Çağatayın şu yeni halinden sonra Yiğitin hala oradan koşmasıda tuhaf![]()
sen ve @MasacRE hariç diziyi forumun yarıdan çoğu tamamladı be
Ben 6 bölüm izledim @MasacRE hiç izlemedisen ve @MasacRE hariç diziyi forumun yarıdan çoğu tamamladı be2.sezona da bakacaklar çünkü çerezlik dizi zahmeti - külfeti yok. Popüleriteden geri kalmayacaklar. Gömmek için izleyecekler.Sinema ve dizi endüstrisini revizyona ugratacak yorumlarla(!) yine izleyecekler
Söyletme beni
![]()
Gerek yok izlemeyin. İzlediğinizde en büyük dalgayı ben geçccem söylim
Ne yapsak yaranamıyoruz sanadaGerek yok izlemeyin. İzlediğinizde en büyük dalgayı ben geçccem söylim![]()
Noldu izlicen miNe yapsak yaranamıyoruz sanadaYaşlı insanları memnun etmek zor
Belki ilk sezonu tamamlarım ikinci mümkün değilNoldu izlicen miValla dalga geccem sen izlersen peşinen söylim
![]()
Zaten o iki bölümü izleyince bu sefer dicen 2.sezonu da belki izlerimBelki ilk sezonu tamamlarım ikinci mümkün değil![]()
Okadar diyorsun bakalım beğenirmiyim beğendim tek bölüm olmamıstı henüzZaten o iki bölümü izleyince bu sefer dicen 2.sezonu da belki izlerim![]()
Ben benle TVD izleyen Çiğdem için sever diyorum. Benle 1687563258638856 tane dizi izleyen Çiğdem için demiştim. Şuanki Çiğdem kim bilmıyorumOkadar diyorsun bakalım beğenirmiyim beğendim tek bölüm olmamıstı henüz![]()
Öyle duruma düştüki kanal CW ortağım diyemiyorsun artıkBen benle TVD izleyen Çiğdem için sever diyorum. Benle 1687563258638856 tane dizi izleyen Çiğdem için demiştim. Şuanki Çiğdem kim bilmıyorum![]()
Evet cok değştin. Hele @destere nin olmayışı hepten değiştirdi seniÖyle duruma düştüki kanal CW ortağım diyemiyorsun artık
Dizide fantastik öğe yok aksiyon öğe yok nasıl sevecem![]()
Ooo @Harunnn60 da saldın üstümüzeEvet cok değştin. Hele @destere nin olmayışı hepten değiştirdi seni@Harunnn60
izle de gör. Her gece bunun tartişmasını yapmıcaz heralde![]()
Benim için değil kendin için yapOoo @Harunnn60 da saldın üstümüze
İlk sezonu tamamlamayı düşünüyorum zaten biliyorsun senin için hallederiz bu hafta sonu![]()
Bu diziye ben zaten sizin hatrınıza başlamıştım yanı benim bunu izlememem değil izliyor olmam bana uymuyorBenim için değil kendin için yapÖyle yarım yamalak bırakaılacak şey değil
![]()
Kadir inanır bile inanmaz bunaBu diziye ben zaten sizin hatrınıza başlamıştım yanı benim bunu izlememem değil izliyor olmam bana uymuyor![]()