Star İstanbullu Gelin - Dizi Yorumları

Bugün beni özledinm sanırım :A Benle uğraştığına göre :F @Forumdash @Çiğdem
Aaa sen özlenmezmisin hiç ayoll :F Zaten sen dağ bayır evindeyken bile biz seni konusmaya devam ediyorduk Emre anlık fotolarını paylaşıyordu ?A:A
İçime doğuyor Aslı gelecek sezon tam senin sevdiğin tarzda bir dizide oynayacak. Sen de çatlaya çatlaya izleyeceksin onu :A
Sen çıkarsın inşallah öyle :A
hayatım best of istenmeyen gelin is coming to konak :F :F @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz

:ANe diye çatlıyormuşum bee geçen bölümde izleyemedim zaten sıkıyor dizi beni avatarımı süsleyen Mirana bakabilirim cuma olursa dizi
Hahaha gerçekten her cuma illa bir kına, düğün , nikah oluyor :F :F @xemrexxx
Elimi sürtmem :T: Bi adam tutarım o yakar:A
Bugün beni özledinm sanırım :A Benle uğraştığına göre :F @Forumdash @Çiğdem
Aaa sen özlenmezmisin hiç ayoll :F Zaten sen dağ bayır evindeyken bile biz seni konusmaya devam ediyorduk Emre anlık fotolarını paylaşıyordu :A :A :A
İçime doğuyor Aslı gelecek sezon tam senin sevdiğin tarzda bir dizide oynayacak. Sen de çatlaya çatlaya izleyeceksin onu :A
Süreyya Dilara ittifakı olmuş, taş yağacak başımıza Ülfet nerde :A
Ekranın number 1 Queenie Esma Boran( ipek bilgin) 64 yaşına girmiş :bhr: @Dosi @xBUGRAx

Aman gerçek hayatta Dilara'ya bu ecünnünün adı karıştırıyom hep :A
instagramda gördüm büyük oyuncu kendisi yeni yaşı kutlu olsun inşAllah:D
2050 yılında dolanmıyormu bu kadın dizide :A:A:A @Forumdash @Harunnn60
45 yaşına gelmiş faruk kendini bulamamış aynıbizim faruk @Forumdash :A @dreamy @xBUGRAx @turkuazz @Dosi @Aserat @Yiğitt @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD