Jet Sosyete de dolu bir bölüm olacak ön izlemeye bir zahmet bakarsan.Dolu bir bölüm olacak.
Jet Sosyete de dolu bir bölüm olacak ön izlemeye bir zahmet bakarsan.Dolu bir bölüm olacak.
Jet Sosyete de dolu bir bölüm olacak ön izlemeye bir zahmet bakarsan.
Yarın izlersin bir güncükten bir şey olmaz.Bugün ön izleme yerine kendini izleseydik.
Sen o zaman Jack’e neler olduğunu da biliyorsundur şimdi. O bölümü nasıl çekecekler merak ediyorum belki sezon finaline yetişir? Ama şu ana kadar orijinaliniyle bölüm bitişleri bile aynıydı çok ümitlenmemekte de fayda var.Ben biliyorum o sırrı merak etme. Ekşi'den orijinal diziye yazılanlara bakıp öğrendim. @xBUGRAx
Nasıl karışık bee ilk 2 bölümün bitişleri bile aynıydı diyorum.Çıkar bizde o sır karışık uyarlıyor Medyapım Bizim Hikaye'de öyleydi.
Bence direkt uyarlarlar çünkü tam Türklere uygun bol ajitasyonlu bir şeyler gelmiş başına. Bizde 2 sezon beklerler mi bilmiyorum sezon finalinde olabilir.Sen o zaman Jack’e neler olduğunu da biliyorsundur şimdi. O bölümü nasıl çekecekler merak ediyorum belki sezon finaline yetişir? Ama şu ana kadar orijinaliniyle bölüm bitişleri bile aynıydı çok ümitlenmemekte de fayda var.
Nasıl karışık bee ilk 2 bölümün bitişleri bile aynıydı diyorum.
Yine çok güzel bir bölümdü. Medyapım'ın Kadın ve Yasak Elma'dan bu kadar öteye gidebilmiş olmasına hayret ediyorum her hafta. @xBUGRAx
Beste-Erdem zaten ayıkken çok tatlılar sarhoş olduğu sahnelerde iyice pamuk şeker gibilerdi. Mahur-Şakir sahneleri yine harikaydı. Reyhan ve Cem'in yaşadıkları da üzdü ama neyse ki barıştılar. Evlatlık meselesini öğrenenin Berk olması ve Cem'in öldüğünün açıkça söylenmesi sürpriz oldu. Gelecek haftayı bekliyoruz.
Türkiye'nin farkında olduğu kalite Hercai seviyesinde süründüğü için hak veremiyorum kusura bakma. Bölüm yorumunu yap.Hepsi aynı kalitede tüm Türkiye farkında kabul et artık.
Türkiye'nin farkında olduğu kalite Hercai seviyesinde süründüğü için hak veremiyorum kusura bakma. Bölüm yorumunu yap.
Tamam boşver miayı tiayı yorum yap merak ediyorum.Mia bile bizde ağır AB iş yaptı. Biz ne yayınlarsak kalitelidir.
Tatlı derken normal tatlı mı yoksa Burak Deniz gibi bir düşme durumu mu var. Seninle konuşurken şüpheleniyorum artık.Güzel bölümdü yine. Geçmiş sahneler çok iyiydi 90'lar kostümler, dekorlar. Çocukların bu yaşları devam etsin uzun süre cast olarak da çok başarılıydı.
Mahur ve Şakir'in her sahnesi çok duygusaldı. Sokaktaki kavga sahnesi, kemer takma sahnesi hem güldürdü hem hüzünlendirdi. Olgun her hafta daha da tatlı geliyor bana. @Aserat
Yaşlı Reyhan'ı özledim görmek isterdim.
Tatlı derken normal tatlı mı yoksa Burak Deniz gibi bir düşme durumu mu var. Seninle konuşurken şüpheleniyorum artık.
Ciddi misin. 😱 Senin düşme skalan genelde yakışıklı ve kötü oyunculardı o yüzden ben şok avokado da şok. Hele ki Birkan varken. Ha Olgun da bence karizmatik ama ilk göze çarpan özelliği o değil.Düşmeye doğru gidiyor. Eski fotolarına baktım o etki yok Mahur olarak iyi.
Ciddi misin. 😱 Senin düşme skalan genelde yakışıklı ve kötü oyunculardı o yüzden ben şok avokado da şok. Hele ki Birkan varken. Ha Olgun da bence karizmatik ama ilk göze çarpan özelliği o değil.
Hardal'dan ve Hercai'deki heriften öteye gidebilmiş olman olumlu gelişme sevindim.Birkan'ı uzun saçlı sevmiyorum. Kısa saçlı olsa Olgun'u görmezdi gözüm belki.