Evet forumun fok başkanı , sapık Tolga Çeviği bir çok şeye benzettiğimiz ama hepsi eğlence yönünden @destere 27.yaşına basmıştır . Forum adına önce adet olarak kutluyorum ve sizlerinde kutlamalarını bekliyoruz
Kendi ellerimle doğum günü pastasını sunuyorum ama fok gibi değil insan gibi ye gerçi bunu diyende sincap olmasıda ayrı çelişkiya neyse
destere önemini anlatmama gerek yok sanırım , forumda olmayışından dolayı zaten herkes eksikliğini hissediyor , aslında yine biz o forumdaymış gibi konularını açmaya ondan bahsetmeye devam ediyoruz . Umarım bir sıkıntısı yoktur ve hazirandan önce inş gelir malum hazirandan sonra normalde olmuyordu
Senin herifle benim kadının şarkısı
Anne dizindeki sevdiğin velet ama bu yabancı dizideki Anne
Buda Goblinden ismini unuttum sevdiğin ecünnü gerçi başrole göre bende bunu biraz daha çok seviyordum
Ve en sevmediğin kısma geldik , Musti kısmına Yeni şarkısını forumcak sana hediye ediyoruz duy ve gel
@Harunnn60 @xemrexxx @serhatt @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @xBUGRAx @Forumdash @MEnes @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Doğu @MasacRE @Sherlock @vadikızı @cookies @denizz19 @bazinga ve tüm fav10 halkı