Doğum Günün Kutlu Olsun destere !

Ha onla konuştuğunu itiraf ediyorsun yani :A Ben kendisiyle konuşuyorum, siz de hayaletiyle idare edin demektir bu :A
Hahah Aaa yok ama ben yoruldum artık ne dersek diyelim sizin kütük kafalarınız almıyor :F :F :F @Sherlock u da çok dışlama hayalet diye onlarında duyguları oluyor Ruhsarda gördük :A :A :A
ruhsar-nostalji.jpg

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Faceden de ki ona hediye istiyorsan fav10'a gel, böyle kutlamam onu :A Hep senle mi görüşecek biraz da bizle görüşsün yoldaşım :A @Forumdash @Harunnn60
Size hayaleti @Sherlock u getirdik ne istiyorsunuz :F:F:F @Forumdash @serhatt @xemrexxx

@Harunnn60 bir yukarıdan kuş bakışı atıp gitmiş zaten ürktük yine 😱😱😱
Gelirse hediyesini alır, şimdi havasını alsın (her nerde ve nerede yaşıyorsa):A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Daha düne kadar öyleydiniz kıvırmayın ayoll ?A:A Hele bir rahmetli hortlasında 1 onun için dizi izliyormuşum ve 2 onunla görüşüyormuşuz bu iki iddianıza size cevap verecek @Forumdash @Harunnn60 ve sen üçünüz ekipsiniz ve @serhatt @xemrexxx ilk defa masumlar ?A:A Bir de hayalet @Sherlock konusunada deyinebilir gerçi ona tşkde edebilir :F:F:F
Ben gitmeden geliyorsa gelsin. Ben yokken gelmiş zaten. Kim korkak acaba :F @MasacRE ben yokken idare eder dicem :F ama ne bileyim @destere yi görünce sıvama ihtimali de var. Malum bir cok dizide satti bu yolda neden satmasın:F

Ben gitmeden geliyorsa gelsin. Ben yokken gelmiş zaten. Kim korkak acaba :F @MasacRE ben yokken idare eder dicem :F ama ne bileyim @destere yi görünce sıvama ihtimali de var. Malum bir cok dizide satti bu yolda neden satmasın:F
Büyük patron @Harunnn60 yine gizli kapılar ardından @Sherlock u tehdit ediyordu :F desterenin bedeninden yine çıkarmış korkulur bu çocuktan dizilerde görünmeyen beyefendiler gibi 😱😱😱 @serhatt @MEnes @dreamy @xemrexxx @MasacRE

@MasacRE e güvenme hemen kıvırmaya başlamış :F Ona ben kütük dısında eyşan lakabıda takıyordum ortası yok :A :A :A
cansu-dere-182619NH.jpg

• Güldürdün
Reactions: MasacRE

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162