neyse biraz Queen Asiye izle de kudur gece geceEvet sevmiyorum çünkü
neyse biraz Queen Asiye izle de kudur gece geceEvet sevmiyorum çünkü
şimdi sen böyle yazınca kötü bir şey yapmış gibi hissettim
Tek ben değil @destere @Harunnn60 da bizsiz durmazlardı zaten hep birbirimize bağlantılı şekilde oluşmuştuk Sen oan gitsen çoğumuzda şuan burda olmaz forum ciddiyet boyutunu aşamazdı ipin başı gibisin zaten hele o dönemdeAaa az bile 2014 civarları sanırım malum olaydan sonra gidiceğini diyordun belki şuan bende burda olmazdım oan ne yapacağımı şaşırmıştım aa çünkü şuankı konumum gibi değil forum ilk yılım ve forumu yeni yeni keşfederken konuda dediğim durum olusuyordu bende bizim bağlanmamızda katkın forum için tartışılmaz
zengin miTebrikler Emrecim, sana falında çıkan şeyi resmediyorum değerimi bil.
Bu diziden hediye etmedim bünyem hepsini kaldırdı ama bunları kaldırmıyo @serhattneyse biraz Queen Asiye izle de kudur gece gece
Senin kadar fakir napacan?zengin mi
olmaz o zaman .ss neyse alamanyadan şatosu olan 80 lerdebirini bul banaSenin kadar fakir napacan?
Hahah dur daha Ertuğrula gelmedi Şimdi kutlamaya özel ecünnülerini zibidilerini paylaştımSen uyumuyormuydun tavuk gibi ne ara uyandın
Şu resme bakınca artık kulaklarımda cınlıyor @xemrexxx
Çiğdem'in miğdesi çöplüktür, pisliktir
Ekli dosyayı görüntüle 65873
olmaz o zaman .ss neyse alamanyadan şatosu olan 80 lerdebirini bul bana
işim var dedim uyucam demedim .ss iyice yaşlandın gözler görmüyor galiba.ssSen uyumuyormuydun tavuk gibi ne ara uyandın
Şu resme bakınca artık kulaklarımda cınlıyor @xemrexxx
Çiğdem'in miğdesi çöplüktür, pisliktir
Ekli dosyayı görüntüle 65873
Laa tavuk dediğimde niye güldürü arıp gitti??? O zaman deseydin ya uyumıcanı Okudugunu mu anlamıyorsunişim var dedim uyucam demedim .ss iyice yaşlandın gözler görmüyor galiba.ss
Laa tavuk dediğimde niye güldürü arıp gitti??? O zaman deseydin ya uyumıcanı Okudugunu mu anlamıyorsun
Hee yumurtladın yani Ziyaaaan
işim var dedim uyucam demedim .ss iyice yaşlandın gözler görmüyor galiba.ss
Erken uyudu zamanlar oluyor ama bir gözü açık burda bizi gözetleyerek tabi @serhattLaa tavuk dediğimde niye güldürü arıp gitti??? O zaman deseydin ya uyumıcanı Okudugunu mu anlamıyorsun
Hahahah Aaaa senide kutlarım tabi cnm @xemrexxx sanada teşekkür etmeli ?A
Rahmetlinin geçen yıl olan kutlama mesajları Bu yıl olsa düşünceleri değişmezdi @xemrexxx yeni mesaj gibi okusun @MEnes kaynamış arada ama benim attım çekirdekçi serdar fotosunda da saçı kır yanı doğrudur @Forumdash @MasacRE @Harunnn60 @kerem @Sherlock @Maskeli Fedai @serhatt
6yı 7 yapsaydın bariRahmetlinin geçen yıl olan kutlama mesajları Bu yıl olsa düşünceleri değişmezdi @xemrexxx yeni mesaj gibi okusun @MEnes kaynamış arada ama benim attım çekirdekçi serdar fotosunda da saçı kır yanı doğrudur ?A @Forumdash @MasacRE @Harunnn60 @kerem @Sherlock @Maskeli Fedai @serhatt
Bozmayalım @xemrexxx mesajı alıp duygulanmıştır zaten6yı 7 yapsaydın bari