CW Supernatural 14.Sezon Yorumları

Midem birşeye bulansa yoğurt yiyemiyorum bu çocukluktan beridir var ve süt ürünleride inanılamz tüketen birisiyim oyüzden çok etkiliyor beni :F

Bu manyak @xemrexxx sen bebek demişken bir ağzı köpüren bebek fotosu atıp duruyordu vlla süt ile ayran içmemi etkiledi bu erkeklerin midesi çöp kovası gibi onlar niye bulanmıor :F
Pütürlüyse benim de midem bulanıyor :F @xemrexxx zaten çöp ona bakma sen:A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Güzel bölümdü de @Çiğdem cevap alayım:F
Şeyi anlamadım. Kendine dünya yaratan adam gücü nasıl kazanmiş? Cadı filanmıymış?

• Güldürdün
Harunnnncuğum önce ablası @Çiğdem i kapatsın. SPN diyorum oğlum spn bu kız böyle yapmazsdı. SPN için ölen kız :T:
harun seni kapatacak mahsene az kaldı :A
İçine ne bıraktın:F SPN'yi de savsakladıysan ohooooo :F @destere hasretinden ölüp bitiyorsun gerçekten :F @xemrexxx @Harunnn60 @MasacRE
Her yıl oldu gibi kışın yine vakit bulamıyoruz :F En çok destere ile benim ne ile meşkul oldumuzu 5-6-7 yıldır merak ettiğinizi biliyorum :F :F :F @serhatt

Her yıl oldu gibi kışın yine vakit bulamıyoruz :F En çok destere ile benim ne ile meşkul oldumuzu 5-6-7 yıldır merak ettiğinizi biliyorum :F:F:F @serhatt
Valla nişan hazırığı yapıyorsanız hiç şaşirmam:A @destere şakadan da olsa başkasına takılsa kıskanmıstırsın ve getirmiyorsun cocugu foruma:A

Madem ciddi sordun :F

• Güldürdün
Neyinizi merak edicem o düz hayatlarınızın :A
Valla nişan hazırığı yapıyorsanız hiç şaşirmam:A @destere şakadan da olsa başkasına takılsa kıskanmıstırsın ve getirmiyorsun cocugu foruma:A

Madem ciddi sordun :F
Hhaha birlikte değil bee :F İkimizinde işi yok ama ben kışları 5 yıldır en yoğun zamanımı yaşıyorum oda yazları :F Bu işsizler ne yapıyorda nefes almaya vakit bulamıyor diyebilirsiniz :F :F :F @Harunnn60 @xemrexxx

Onu ben kısıtlamıyorum @xemrexxx 1.şahit zaten nasılsa kürkçü dükkanına dönüyor salıyorum dolaşıp gezip geliyor bizde kısıtlama hiçbir zaman olmadı özgürüz :F :F :F

Hhaha birlikte değil bee :F İkimizinde işi yok ama ben kışları 5 yıldır en yoğun zamanımı yaşıyorum oda yazları :F Bu işsizler ne yapıyorda nefes almaya vakit bulamıyor diyebilirsiniz :F:F:F @Harunnn60 @xemrexxx

Onu ben kısıtlamıyorum @xemrexxx 1.şahit zaten nasılsa kürkçü dükkanına dönüyor salıyorum dolaşıp gezip geliyor bizde kısıtlama hiçbir zaman olmadı özgürüz :F:F:F
:A :A

Hhaha birlikte değil bee :F İkimizinde işi yok ama ben kışları 5 yıldır en yoğun zamanımı yaşıyorum oda yazları :F Bu işsizler ne yapıyorda nefes almaya vakit bulamıyor diyebilirsiniz :F:F:F @Harunnn60 @xemrexxx

Onu ben kısıtlamıyorum @xemrexxx 1.şahit zaten nasılsa kürkçü dükkanına dönüyor salıyorum dolaşıp gezip geliyor bizde kısıtlama hiçbir zaman olmadı özgürüz :F:F:F
Bilemem artık sizden düğün beklıyorum :F Şaka maka yapmıcam artık bu konuda iş cok ciddiye bindi:F

• Güldürdün
İçine ne bıraktın:F SPN'yi de savsakladıysan ohooooo :F @destere hasretinden ölüp bitiyorsun gerçekten :F @xemrexxx @Harunnn60 @MasacRE
harun seni kapatacak mahsene az kaldı :A
Harunnnncuğum önce ablası @Çiğdem i kapatsın. SPN diyorum oğlum spn bu kız böyle yapmazsdı. SPN için ölen kız :T:
Ne hasreti ya bütün gün fok beyle facede macede konuşmaktan dizilerini izlemeye fırsat bulamıyor hogatha :A

Her yıl oldu gibi kışın yine vakit bulamıyoruz :F En çok destere ile benim ne ile meşkul oldumuzu 5-6-7 yıldır merak ettiğinizi biliyorum :F:F:F @serhatt

Nişan hazırığı yapıyormuş:A @Çiğdem
Ne hasreti ya bütün gün fok beyle facede macede konuşmaktan dizilerini izlemeye fırsat bulamıyor hogatha :A
Bilemem artık sizden düğün beklıyorum :F Şaka maka yapmıcam artık bu konuda iş cok ciddiye bindi:F
İş ciddiye bindi yokta @Harunnn60 ciddiye alıp kayışları koparıyor :F :F :F @serhatt @xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking