Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Geçen hafta yoktuki aylıkları yaparkan admin haftalıkları bozmuştuKız listeler niye 1 hafta geriden geliyor, iyice yavaşladın sen![]()
geçen hafta güme mi gitti yaniGeçen hafta yoktuki aylıkları yaparkan admin haftalıkları bozmuştu![]()
Malesef aylıklarıda böyle detaylı yeni güncelleme yaparkan haftalıkları bozmus bizde onun yerine aylıkları verdik zatengeçen hafta güme mi gitti yani![]()
Bi işi becerseniz zatenMalesef aylıklarıda böyle detaylı yeni güncelleme yaparkan haftalıkları bozmus bizde onun yerine aylıkları verdik zaten ?A![]()
Becerdik işte aylıklarıda detaylandırdık nankörlerBi işi becerseniz zaten![]()
Burdan stara mesaj olsun @Çiğdem-Yıllara meydan okuyor Rıza Babalar gibi buradan pes etmeyen @pompy e büyük tebrikler@xemrexxx @Yiğitt @serhatt @Forumdash @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @ömer karataş @Harunnn60 @kerem
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Benim işim haftalıklarlaBecerdik işte aylıklarıda detaylandırdık nankörler ?A![]()
Helal olsun cnm tüm dünyaya selam olsunBurdan stara mesaj olsun @Çiğdem-
Seni gebertse çok daha ünlü olur
Birde Gamze Özer görse bu bölümü
Tekrar bir çıkışa geçtin bakalım şimdi yeni şeyler düşünüyorsundurBirde Gamze Özer görse bu bölümü
Bu konudan devamTekrar bir çıkışa geçtin bakalım şimdi yeni şeyler düşünüyorsundur ?A![]()
Hayatım ben hep başrolümBaşrol sen olamıcaksın ?A![]()
Tutmuşkan devam et ama Tutku konusu gibide çokta sıkma izleyenler kaçmasın cnmBu konudan devam
Benim Müjde konusu aylıkta ilk sıraya yerleşti bir çok dalda yani haliyle Şubat'in birincisi olduğu için o haftalıktada otomatikmen birinci oldu. yani paylaşılmış olsaydıda sana faydası olmazdıBenim işim haftalıklarla![]()
Star tv Mesajimi Aldımı Acaba bu bölümle @DosiBenim Müjde konusu aylıkta ilk sıraya yerleşti bir çok dalda yani haliyle Şubat'in birincisi olduğu için o haftalıktada otomatikmen birinci oldu. yani paylaşılmış olsaydıda sana faydası olmazdı
O değilde, @xemrexxx ye yoluna çıkmayacam demiştim ama yine geçmişim reaksiyondaartık haftaya olur belki
![]()