'Jet Sosyete' Yeni Saatinde!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,616
Puanı
1,061
65661

TV8'in sevilen dizisi Jet Sosyete'de sürpriz gelişme!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı yapım, 'Survivor'ın çarşamba akşamları da yayınlanacak olması nedeniyle bu haftadan itibaren 22.15'te ekranlara gelecek.

Jet Sosyete, yeni bölümüyle Çarşamba 22.15'te TV8'de!

Kanal D bile dördüncü sezondan atmıştı o saate, böyle diziye TV8 bir sezon dayanamadı. :kiki::kiki::kiki:

• Olmamış
Reactions: Aserat
Kanal D bile dördüncü sezondan atmıştı o saate, böyle diziye TV8 bir sezon dayanamadı. :kiki::kiki::kiki:
Muhtemelen maç var ve kötü etkilenmemesi için önüne film koyacaklar. Ben de bir an şüpheye düştüm ama 5 reyting alan dizinin saati değişmez. Henüz bir şey bulamadım ama yakında anlaşılır elbet. Çatla. :Z

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
tam da yükselirken niye , Acun doyamadın fiyaskolara :A

Muhtemelen maç var ve kötü etkilenmemesi için önüne film koyacaklar. Ben de bir an şüpheye düştüm ama 5 reyting alan dizinin saati değişmez. Henüz bir şey bulamadım ama yakında anlaşılır elbet. Çatla. :Z
Saat 22.15'e alındığına göre 3-4 bölüme biter, zaten Survivor'ın hızlandırılmış çekimleri de başlıyor. Geçmiş olsun :A

• Olmamış
Reactions: Aserat
"Bu haftaya özel" diyorsun başlıkta sebebini belirtmelisin @Aserat :A Nedensiz bi değişilikse bu hafta geç yayınlanacak diye düz bi başlık atmalısın. Çünkü dizi o kadar özel bir dizi değil :A

"Bu haftaya özel" diyorsun başlıkta sebebini belirtmelisin @Aserat :A Nedensiz bi değişilikse bu hafta geç yayınlanacak diye düz bi başlık atmalısın. Çünkü dizi o kadar özel bir dizi değil :A
Çünkü bu haftaya özel değilmiş. Survivor çarşamba da yayınlanacakmış. Çok doluyum ama bir şey demeyip bekleyeceğim. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
İyi iyi sak iyice düşecek. Artık bitirilsin. Survivor son darbeyi vurur

tam da yükselirken niye , Acun doyamadın fiyaskolara :A
Haha Survivor Çarşamba mı. :A

Kuzgun için iyi olmuş. :Z
Hahahaha, Gülse Birsel şok. :kiki:
İyi iyi sak iyice düşecek. Artık bitirilsin. Survivor son darbeyi vurur
aserat kaknemi artık gülsenin bebeğiyle oynar bir teselli olur :A @Çiğdem @Dosi @vadikızı @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @ozgur2113