xBUGRAx
Süper Emekli
Senaryonun üstünde de Jet Sosyete 5. bölüm yazıyormuş.Türkiye'de göremediği değeri dünyada görüyor canım dizi.
![]()
Avrupa Yakası 1. Bölüm daha anlamlı olurdu.
Senaryonun üstünde de Jet Sosyete 5. bölüm yazıyormuş.Türkiye'de göremediği değeri dünyada görüyor canım dizi.
![]()
Gülse'den fotoğraf istemişler o da bebeğinin senaryolu olmasını istediği için çalışma odasında bunu bulup çekmiş. Gayet de anlamlı.Avrupa Yakası 1. Bölüm daha anlamlı olurdu.![]()
Gülse'den fotoğraf istemişler o da bebeğinin senaryolu olmasını istediği için çalışma odasında bunu bulup çekmiş. Gayet de anlamlı.![]()
Kitap kampanyası da yaptırmış. Ne kadar güzel yürekli bir kadın ya tekrar aşık oldum.Biliyorum okudum anlamsız işte bulup çekmiş.![]()
İyi oldu Acunu savunmanın sonu böyle olur işteaserat kaknemi artık gülsenin bebeğiyle oynar bir teselli olur@Çiğdem @Dosi @vadikızı @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @ozgur2113
Konuyla ilgili ilk ve son açıklamam. İstediğiniz kadar laf atın sadece #sabır ile #ilahiadalet'i bekliyorum.aserat kaknemi artık gülsenin bebeğiyle oynar bir teselli olur@Çiğdem @Dosi @vadikızı @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @ozgur2113
Uyduruk bir yarışma yüzünden salon kadını çizgimden kayıp yoluşacak halim yok.@xBUGRAx yolabilirsin arkadaşı![]()
Uyduruk bir yarışma yüzünden salon kadını çizgimden kayıp yoluşacak halim yok.![]()
18 Bölüm Pt 1 de durması Mantıklı@Aserat sene başından beri toz kondurmadığı TV8’den büyük darbe yemişsin resmenBakalım şimdi neler diyecen
![]()
O zaman Günlük olur Hafta içi her gün olur2 saatlik komedi dizisi mi olur çok bile devam etti ?A Kaliteli ve özgün komedi için aşağıdaki videodan başlayabilirsiniz
Ne dediğimi #27'de görebilirsin. En fazla 1-2 hafta sürecek bir durum için seviyemi bozamam.@Aserat sene başından beri toz kondurmadığı TV8’den büyük darbe yemişsin resmenBakalım şimdi neler diyecen
![]()
Perşembe günü reytinglerden sonra "Jet Sosyete Eski Saatine Döndü" konusunu açma ihtimalinin verdiği umut.Niye susuyorsun ki haykır tutan ne.![]()
Perşembe günü reytinglerden sonra "Jet Sosyete Eski Saatine Döndü" konusunu açma ihtimalinin verdiği umut.![]()