xBUGRAx
Süper Emekli
Senaryonun üstünde de Jet Sosyete 5. bölüm yazıyormuş. Türkiye'de göremediği değeri dünyada görüyor canım dizi.
Avrupa Yakası 1. Bölüm daha anlamlı olurdu.
Senaryonun üstünde de Jet Sosyete 5. bölüm yazıyormuş. Türkiye'de göremediği değeri dünyada görüyor canım dizi.
Gülse'den fotoğraf istemişler o da bebeğinin senaryolu olmasını istediği için çalışma odasında bunu bulup çekmiş. Gayet de anlamlı.Avrupa Yakası 1. Bölüm daha anlamlı olurdu.
Gülse'den fotoğraf istemişler o da bebeğinin senaryolu olmasını istediği için çalışma odasında bunu bulup çekmiş. Gayet de anlamlı.
Kitap kampanyası da yaptırmış. Ne kadar güzel yürekli bir kadın ya tekrar aşık oldum.Biliyorum okudum anlamsız işte bulup çekmiş.
İyi oldu Acunu savunmanın sonu böyle olur işteaserat kaknemi artık gülsenin bebeğiyle oynar bir teselli olur @Çiğdem @Dosi @vadikızı @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @ozgur2113
Konuyla ilgili ilk ve son açıklamam. İstediğiniz kadar laf atın sadece #sabır ile #ilahiadalet'i bekliyorum.aserat kaknemi artık gülsenin bebeğiyle oynar bir teselli olur @Çiğdem @Dosi @vadikızı @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @ozgur2113
Uyduruk bir yarışma yüzünden salon kadını çizgimden kayıp yoluşacak halim yok.@xBUGRAx yolabilirsin arkadaşı
Uyduruk bir yarışma yüzünden salon kadını çizgimden kayıp yoluşacak halim yok.
18 Bölüm Pt 1 de durması Mantıklı@Aserat sene başından beri toz kondurmadığı TV8’den büyük darbe yemişsin resmen Bakalım şimdi neler diyecen
O zaman Günlük olur Hafta içi her gün olur2 saatlik komedi dizisi mi olur çok bile devam etti ?A Kaliteli ve özgün komedi için aşağıdaki videodan başlayabilirsiniz
Ne dediğimi #27'de görebilirsin. En fazla 1-2 hafta sürecek bir durum için seviyemi bozamam.@Aserat sene başından beri toz kondurmadığı TV8’den büyük darbe yemişsin resmen Bakalım şimdi neler diyecen
Perşembe günü reytinglerden sonra "Jet Sosyete Eski Saatine Döndü" konusunu açma ihtimalinin verdiği umut.Niye susuyorsun ki haykır tutan ne.
Perşembe günü reytinglerden sonra "Jet Sosyete Eski Saatine Döndü" konusunu açma ihtimalinin verdiği umut.