Galatasaray - Antalyaspor | Spor Toto Süper Lig 25. Hafta Maçı

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
48,994
Puanı
1,060
65701

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u ağırlıyor.

Galatasaray XI: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Ndiaye, Belhanda, Emre Akbaba, Feghouli, Onyekuru, Diagne.

Antalyaspor XI: -

Stadyum: Türk Telekom Stadı
Saat: 20:00
Hakem: Arda Kardeşler
Yayın: beIN SPORTS HD 1

Galatasaray - Antalyaspor maçı ile ilgili tüm yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

An itibariyle ilk 11'imiz açıklanmış ve Onyekuru denen beyinsiz yine ilk 11'de. Şaka gibi gerçekten, maça dair duyduğum heyecanı kaybettim.

Onyekuru bugün şayet yine her zamanki hareketlerine devam ederse iyi bir ıslık protesto yer. Onun yerine Akbaba olmalıydı, Diagne’ye orta yollarında daha etkili olurdu. Bana kalırsa 4-4-2 vakti artık ama birden sistem değiştirmek de her zaman işe yaramayabilir tabi sezon sonunda hele.

Diagne’nin golü var bugün

2 hafta önce uzatmalarda zar zor gol atıp 3 puan kapmıştı

Geçen hafta zar zor beraberlik golü ile 1 puan kapmıştı

Bu hafta GS'nin 0 puanla kapatması dileğiyle :Z

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Onyekuru bugün şayet yine her zamanki hareketlerine devam ederse iyi bir ıslık protesto yer. Onun yerine Akbaba olmalıydı, Diagne’ye orta yollarında daha etkili olurdu. Bana kalırsa 4-4-2 vakti artık ama birden sistem değiştirmek de her zaman işe yaramayabilir tabi sezon sonunda hele.

Diagne’nin golü var bugün
Akbaba zaten oynuyor ya. Hem tam hücum takımı kurmuş hoca. Sağlam baskı kurarsak Onyekuru iş yapar her türlü orada.