Harun görürse Harun tehlikeye girebilir bu çok tehlikeli birisi acaba kim @Çiğdem@Harunnn60 Geç bile kaldı artık bu işe bir dur der ?A
Harun görürse Harun tehlikeye girebilir bu çok tehlikeli birisi acaba kim @Çiğdem@Harunnn60 Geç bile kaldı artık bu işe bir dur der ?A
Yine düşman geliyor anlaşılanHarun görürse Harun tehlikeye girebilir bu çok tehlikeli birisi acaba kim @Çiğdem
Ama bir silah patlayacakYine düşman geliyor anlaşılan
Ona alışkın değiliz bombalara alışkınızAma bir silah patlayacak
Silah patlayacak budefa değişiklik iyidir @ÇiğdemOna alışkın değiliz bombalara alışkınız
Aaa evet ama normal silah değildir yine sen bomba gibi patlayan büyük silahlardan seçersin tüfek türüSilah patlayacak budefa değişiklik iyidir @Çiğdem
mehter marşı mı olsun silahmı olsun karar veremedim Mihrimah yeni düşmanın @ÇiğdemAaa evet ama normal silah değildir yine sen bomba gibi patlayan büyük silahlardan seçersin tüfek türü
Hahha mehter marşıyla nereye gidiyorsun Kara Murat gibi kalemi fet edecenmehter marşı mı olsun silahmı olsun karar veremedim Mihrimah yeni düşmanın @Çiğdem
Mihrimah sultan yeni düşmanın bu bir tek sana düşman yok Hamzaya yeni sevgili düğünde ortaya çıkacakHahha mehter marşıyla nereye gidiyorsun Kara Murat gibi kalemi fet edecen
mehter marşı mı olsun silahmı olsun karar veremedim Mihrimah yeni düşmanın @Çiğdem
Hahha mehter marşıyla nereye gidiyorsun Kara Murat gibi kalemi fet edecen
@xemrexxx in taçlı kadınlarıda geliyor demek @serhatt @Harunnn60Mihrimah sultan yeni düşmanın bu bir tek sana düşman yok Hamzaya yeni sevgili düğünde ortaya çıkacak
ve ona aşık olup düğünü terk edecek @Çiğdem
Jet sosyeteden bir taneside @Çiğdem-
Osmanlı kadınları bastı diziyi
Bekliyoruz cnm yine karıştırmışsın herşeyi birbirineSihirli Annem 5.sezon Uyarlamasıdır bu Sihirli Hayatlarda büyük şoka 5 Bölüm kaldı Bu bölüm normal şekilde yayınlanacak ama bir Sihirli annemde nasıl öyle bölüm yazılır Sihirli Annem 21.Bölümünden sonra hafta içi her güne geçmişti ona nasıl karşı çıkılır dersi ve nasıl engellersin dersi
Perilerin başı büyük dertte Selim ne oyun oynayacak Emre müdür ne tarafa kayboldu Çiğdemi kaçıran Selim
Çiğdem ve Ailesini ölümle burun buruna bırakıyor Çiğdem Selimin gösterdiği rüya büyüsünü bozabilecekmi
Aşk boşluğunda olduğu için Mihrimaha aşık olan Ömer Hamzanın düğünde evleneceği kişiyi düğün günü hamza terk eder sebebi İlaydaya aşık olmuştur ve işler iyicesin yoldan çıkmaya başlar
Korku Onları nasıl Koruyacak
@Çiğdem @xBUGRAx @dreamy @vadikızı @Dosi @MasacRE @Doğu @kerem @Harunnn60
Aaa bakacam şimdi cnm yine sıraladım çubuğa sırasıyla bakıyorum Bakalım neye korkmuşsun
Daha devamı var
Buda Halkın Polisi gibi yıllarca sürecek gibiDaha devamı var