Sihirli Hayatlar Büyük Faciaya doğru son 8 bölüm @Çiğdem @Harunnn60 Bu facia kime gelecek hepsi
ortaya çıkacak Vişnenin cadı üvey babası ortaya çıkıyor @Çiğdem @Harunnn60 @serhatt @Sherlock @vadikızı @Dosi
😳oo bayağı olaylar olacak yani
Sihirli Hayatlar Büyük Faciaya doğru son 8 bölüm @Çiğdem @Harunnn60 Bu facia kime gelecek hepsi
ortaya çıkacak Vişnenin cadı üvey babası ortaya çıkıyor @Çiğdem @Harunnn60 @serhatt @Sherlock @vadikızı @Dosi
Ben bir üniversite bitmeden önce yaptığım reklam iki takımıda yaktı😳oo bayağı olaylar olacak yani
Ben bir üniversite bitmeden önce yaptığım reklam iki takımıda yaktı
Dersten gectim
Spor reklamı arkadaşim sonradan değiştirdi dert açmasın diye ardından olay çıktı maçta 2018 NisandaNe reklamı
Ona alıstık artık 5-6 yıldırSeninle de oynuyor farklı bişey mi yapıyor Ölüp ölüp diriliyon
Spor reklamı arkadaşim sonradan değiştirdi dert açmasın diye ardından olay çıktı maçta 2018 Nisanda
Okadar bomba patlıyor ama birşey yok gerçi ilk sezon bunların oturduğu nikah masası patlamıştı yine ayağa kalkıp devam etmişlerdi aynen senin senaryoların gibi @xemrexxx @Harunnn60 @ömer karataş @serhatt
BU eşkiya dünyaya hükümdar olmazın hotel patlamasına gönderme neden taksimdeki hoteli buldunuz gerçek bomba kullanamamışlar Arka sokaklar gerçek bomba kullanıyor hotelin içini göstermediler patlamadan sonraOkadar bomba patlıyor ama birşey yok gerçi ilk sezon bunların oturduğu nikah masası patlamıştı yine ayağa kalkıp devam etmişlerdi aynen senin senaryoların gibi @xemrexxx @Harunnn60 @ömer karataş @serhatt
Aaa evet bizim diziye gelen adam senin gibi sende hemen bombalı sahneyi izlemişsinBU eşkiya dünyaya hükümdar olmazın hotel patlamasına gönderme neden taksimdeki hoteli buldunuz gerçek bomba kullanamamışlar Arka sokaklar gerçek bomba kullanıyor hotelin içini göstermediler patlamadan sonra
hotelin patlamasından sonra hotelin halini gösterecekmisiniz diye düşündüm @Çiğdem hotel uluslar arası hotel olduğu için efek kullanmışınız orda eskiden people cafe vardıAaa evet bizim diziye gelen adam senin gibi sende hemen bombalı sahneyi izlemişsin
Aaa evet bizim dizinin malesef bomba efekleri iyi değil sizin gibi gerçeğini kullanamıyoruzhotelin patlamasından sonra hotelin halini gösterecekmisiniz diye düşündüm @Çiğdem hotel uluslar arası hotel olduğu için efek kullanmışınız orda eskiden people cafe vardı
Arka sokaklar gerçek bomba kullanıyorAaa evet bizim dizinin malesef bomba efekleri iyi değil sizin gibi gerçeğini kullanamıyoruz
Zaten gerçekçi görünüyorda hasar falan ne bileyim pek aklıma yatmadıArka sokaklar gerçek bomba kullanıyor
Tuttukları hastahane depo kendilerininZaten gerçekçi görünüyorda hasar falan ne bileyim pek aklıma yatmadı
Aaa dikkat etmeleri iyi bu bomba efekleri gerçekten çok kötü Siz en iyisini yapıyorsunuz vllaTuttukları hastahane depo kendilerinin
Aaa dikkat etmeleri iyi bu bomba efekleri gerçekten çok kötü Siz en iyisini yapıyorsunuz vlla
Ordan bile düşman bulssun ohaaSüpriz düşman bu gelinlikle olan kişi