hedef 120 bölüm @ÇiğdemBuda Halkın Polisi gibi yıllarca sürecek gibi
hedef 120 bölüm @ÇiğdemBuda Halkın Polisi gibi yıllarca sürecek gibi
Sihirli Annemin uyarlaması bu 240.bölümde final yapmıştı Sihirli annem @ÇiğdemBunun hedefi azmış cnm ?A
Aaa doğru Sihirli Annem çok uzamadan bitmişti Arka Sokaklar hala sürüyor sende onlara uyuyorsunSihirli Annemin uyarlaması bu 240.bölümde final yapmıştı Sihirli annem @Çiğdem
Sihirli Annemşn 21 Bölümü iyiydi ama heyecan yoktu @ÇiğdemAaa doğru Sihirli Annem çok uzamadan bitmişti Arka Sokaklar hala sürüyor sende onlara uyuyorsun
Yenisinimi diyorsun ben onu izlemedim yaa oyuncular değişmiş hoşuma gitmedi cem iyice gıcıklasmıs babasıyla kavga edip duruyorSihirli Annemşn 21 Bölümü iyiydi ama heyecan yoktu @Çiğdem
o normal durum her baba oğulda olur tabi ben pek bilmiyorum o zaman lise zamanında hastalığım vardı opsesif kompüsiflik vardı @Çiğdem ben hastalıktan babamla 7 ve 8 de @ÇiğdemYenisinimi diyorsun ben onu izlemedim yaa oyuncular değişmiş hoşuma gitmedi cem iyice gıcıklasmıs babasıyla kavga edip duruyor
Aaa evet acını hatırlatmak istemedim kusura bakma cnm
Dizisi ya internet dizisi olur en mantıklısı bu maliyet sıkıntılı budefa televizyonda başlatıcaklarsalar lütfen bağlantılı başlasın Avni ve suzan neden boşandı periler neden unutuldu kim unutturdu dudunun oğlu ömür geri gelecekmi Çilek ve gerçek annesi ziyarete gelecekmi Zeytinler geri dönecek miAaa evet acını hatırlatmak istemedim kusura bakma cnm
Şuan yeniden dizi yerine film çekmeleri daha iyi olur çünkü eskisi gibi olmaz dizileri Defne ve Taci yok
Aaa şimdi Suzan ve Dudu yoktu onlarsız olmaz ve günlük dizi olması hata olmuş haftalık olmalıydı ben günlüğe denk bile gelmiyordumDizisi ya internet dizisi olur en mantıklısı bu maliyet sıkıntılı budefa televizyonda başlatıcaklarsalar lütfen bağlantılı başlasın Avni ve suzan neden boşandı periler neden unutuldu kim unutturdu dudunun oğlu ömür geri gelecekmi Çilek ve gerçek annesi ziyarete gelecekmi Zeytinler geri dönecek mi
Ben yapsam 19 20 ve 21.Bölümü Zeytin bir sihir yaptı betüşü tehlikeye soktu betüşten intikam için @Çiğdem nasıl senaryo baya uzasınki hafta içi her gün olmazdı o zaman @Çiğdem
Dudu vardı Hafta içi her gün olunca çıktıAaa şimdi Suzan ve Dudu yoktu onlarsız olmaz ve günlük dizi olması hata olmuş haftalık olmalıydı ben günlüğe denk bile gelmiyordum
Aaa evet sonradan yerine başka gelmişti şimdi filmi çekilse acaba duduyu kim oynar eskisi gelirmiDudu vardı Hafta içi her gün olunca çıktı
Perihan pakizeyi başından alacak ancak öyle eski haline dönerAaa evet sonradan yerine başka gelmişti şimdi filmi çekilse acaba duduyu kim oynar eskisi gelirmi
Aaa çilektemi çıkmıştı 😱Perihan pakizeyi başından alacak ancak öyle eski haline döner
Betüşün kızı oldu adı Eda
Çilek çıktı rolünde Kahin peri Dizide Çileğin gerçek annesi @Çiğdem
Evet 22.Bölümde Yerine Merve ateşAaa çilektemi çıkmıştı 😱
Bence filmi olursa eski kadro toplanır Meltemde değişmişti ama Pınar geldi yenisinde
Çileği eskiden oynayan kız programlara çıkıyor sürekli film olursa tekrar o oynar cnm ama en önemlisi dudunun dönmesiEvet 22.Bölümde Yerine Merve ateş
geldi geleceği ve görünmezleri görebilir
Herkesin hafızasından silindi ÇilekÇileği eskiden oynayan kız programlara çıkıyor sürekli film olursa tekrar o oynar cnm ama en önemlisi dudunun dönmesi
Ama eski tacide iyiydi o köpek sanırım kaybolmuş bulamadıkları için öldü diyorlar ama kayıp olmuş yanı daha bulamamışlarHerkesin hafızasından silindi Çilek
Firuzede
Firuze yarı peri oldu çıkarken dizide
Evet öyle öldü şaşırdınmı dediklerimeAma eski tacide iyiydi o köpek sanırım kaybolmuş bulamadıkları için öldü diyorlar ama kayıp olmuş yanı daha bulamamışlar
Ben yeni seriyi hiç izlemedim cnm sadece dudu suzan ve taci değişti sanıyordum firuzenin çileğin falanda gittiklerini bilmiyordum dizi boşuna bitmemiş yeni kadro resmenEvet öyle öldü şaşırdınmı dediklerime