Rus dizisindeki kadının işini sevmistin sana da aynı işi veriyoruz işteAllah yazdıysa bozsun![]()
Rus dizisindeki kadının işini sevmistin sana da aynı işi veriyoruz işteAllah yazdıysa bozsun![]()
Agzini yırtarım senin![]()
Yap sıkıysaYetkilerimi kullanıp seni banlarım, hadsiz adam.![]()
Ben kala kala ona mı kaldım beRus dizisindeki kadının işini sevmistin sana da aynı işi veriyoruz işte@Çiğdem
Yetkilerimi kullanıp seni banlarım, hadsiz adam.![]()
En büyük aşklar nefretle başlar demişlerYap sıkıysa![]()
Rus dizisindeki kadının işini sevmistin sana da aynı işi veriyoruz işte@Çiğdem
Size birbirinizle atışırkan hak veriyorum sadeceBen kala kala ona mı kaldım be![]()
Ömür en berbatlarıÇakma Özlem de gidebilir, benim için sorun yok.Ömür kalsın ama.
![]()
En büyük aşklar nefretle başlar demişler@Çiğdem @MasacRE @Yiğitt @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
En büyük aşklar nefretle başlar demişler@Çiğdem @MasacRE @Yiğitt @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
Ne münasebet o kadar da düşmedik
Sayın Gs'li dostum.. @SherlockEn büyük aşklar nefretle başlar demişler@Çiğdem @MasacRE @Yiğitt @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
Sayın Gs'li dostum.. @Sherlock
Yargılanacaksınız sayın Gs'li dostum.. @MasacRE- juri başkanı olarak atanmıştırİddialar asılsız sayın Gs’li dostum, yine üzerimize oyunlar oynanıyor.![]()
İddialar asılsız sayın Gs’li dostum, yine üzerimize oyunlar oynanıyor.![]()
Vay bee güvendiğimiz dağlara karlar yağdıYargılanacaksınız sayın Gs'li dostum.. @MasacRE- juri başkanı olarak atanmıştır![]()
Hamam Genel Kurulu'nda yargılama işlemini başlatıyorumVay bee güvendiğimiz dağlara karlar yağdıBu konu hakkında gerekeni yapacağız elbet, hamamda bir değerlendirelim durumu
![]()
Yargılanacaksınız sayın Gs'li dostum.. @MasacRE- juri başkanı olarak atanmıştır![]()
Vay bee güvendiğimiz dağlara karlar yağdıBu konu hakkında gerekeni yapacağız elbet, hamamda bir değerlendirelim durumu
![]()
Hamam Genel Kurulu'nda yargılama işlemini başlatıyorum@Sherlock
@xemrexxx in algılarına kanacak kadarda mı tanımıyor seni arkadaşlarınYapmayın hamam dostlarım, oyuna geliyorsunuz yapmayın.![]()
@xemrexxx in algılarına kanacak kadarda mı tanımıyor seni arkadaşların![]()