- Katılım
- 10 Aralık 2014
- Mesajlar
- 103,327
- Reaksiyon puanı
- 79,192
- Puanı
- 1,060
Benim bişey yaptıığm yok aksine inkar ettim aramızda bişey olmadığınıÇok güzel algı operasyonu yapıyorsunuz, yoldaşlarımı kışkırtmak amacıyla...![]()
Benim bişey yaptıığm yok aksine inkar ettim aramızda bişey olmadığınıÇok güzel algı operasyonu yapıyorsunuz, yoldaşlarımı kışkırtmak amacıyla...![]()
Vay bee güvendiğimiz dağlara karlar yağdıBu konu hakkında gerekeni yapacağız elbet, hamamda bir değerlendirelim durumu
![]()
Hamam Genel Kurulu'nda yargılama işlemini başlatıyorum@Sherlock
Yapmayın hamam dostlarım, oyuna geliyorsunuz yapmayın.![]()
Ne diyor bu şerlok serhatla hamama mi gitmiş@xemrexxx in algılarına kanacak kadarda mı tanımıyor seni arkadaşların![]()
senin cenazene gelicez birlikteNe diyor bu şerlok serhatla hamama mi gitmiş![]()
senin cenazene gelicez birlikte![]()
Mezarımin başinda mi Sherlock in kucağına oturacakmis bu Serhat zillisi inşallah içine hayalet kaçar ,
nerenden uyduruyon böyle saçma şeyleriMezarımin başinda mi Sherlock in kucağına oturacakmis bu Serhat zillisi inşallah içine hayalet kaçar ,![]()
nerenden uyduruyon böyle saçma şeyleriSenin mezarına işenir ancak
![]()
Kiz siz fingirderken @Çiğdem e yılın golü geldi @xBUGRAx denSayın Gs’li dostum, bu hadsiz adam hamama falan giremez. Yalan dolan tüm dedikleri...![]()
Bu sahne 54'e düşecekKiz siz fingirderken @Çiğdem e yılın golü geldi @xBUGRAx den@Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @batuhankaralar
Sayın Gs'li dostum.. @Sherlock
İddialar asılsız sayın Gs’li dostum, yine üzerimize oyunlar oynanıyor.![]()
Vay bee güvendiğimiz dağlara karlar yağdıBu konu hakkında gerekeni yapacağız elbet, hamamda bir değerlendirelim durumu
![]()
@xemrexxx in algılarına kanacak kadarda mı tanımıyor seni arkadaşların![]()
Çok güzel algı operasyonu yapıyorsunuz, yoldaşlarımı kışkırtmak amacıyla...![]()
Hahah @Maskeli Fedai @xBUGRAx ile kırıştırırkan @MasacRE Çağatay zibidizini herifi yapıp @Forumdash ile paylasım kavgası yaparken yanı siz yaparkan iyide @Sherlock @serhatt ile kırıştırıncamı şey olduNe diyor bu şerlok serhatla hamama mi gitmiş![]()
Kiz siz fingirderken @Çiğdem e yılın golü geldi @xBUGRAx den@Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @batuhankaralar
Ohaa Eşkiyadan oyuncumuzu almışlar hemde yine aynı mafya roluyle @xBUGRAx @Sherlock @sokak sanati @ömer karataş 😱😱😱Bu sahne 54'e düşecek@xBUGRAx
Adeta bir dallas bir yasak elma oldu forumHahah @Maskeli Fedai @xBUGRAx ile kırıştırırkan @MasacRE Çağatay zibidizini herifi yapıp @Forumdash ile paylasım kavgası yaparken yanı siz yaparkan iyide @Sherlock @serhatt ile kırıştırıncamı şey oldu ?A![]()
Hem de senin kabardigin adamı almışlarOhaa Eşkiyadan oyuncumuzu almışlar hemde yine aynı mafya roluyle @xBUGRAx @Sherlock @sokak sanati @ömer karataş 😱😱😱
Bu bizim yönetmenin karısıymış Moruk sultanın yönetmeni gündüz öğrenmiştim aslında bunu diyecektim sana ama iki darbe birden oldu banaHem de senin kabardigin adamı almışlar![]()
Artık kalpten git öbür tarafaBu bizim yönetmenin karısıymış Moruk sultanın yönetmeni gündüz öğrenmiştim aslında bunu diyecektim sana ama iki darbe birden oldu bana@Sherlock @Forumdash @xBUGRAx
Gene neyi yanliş anladın ??? @MasacRE ile ne paylaşımı yaptık??? Çağatayın telif hakkı manevi hakkını her bişeyi bendeHahah @Maskeli Fedai @xBUGRAx ile kırıştırırkan @MasacRE Çağatay zibidizini herifi yapıp @Forumdash ile paylasım kavgası yaparken yanı siz yaparkan iyide @Sherlock @serhatt ile kırıştırıncamı şey oldu ?A![]()
Hahah Korişcim @xemrexxx goygoyu ateşledi bende kaynatıyorum işte herzamankı gibiGene neyi yanliş anladın ??? @MasacRE ile ne paylaşımı yaptık??? Çağatayın telif hakkı manevi hakkını her bişeyi bende![]()
Hee benlik bişey yok iyi ? o zaman gülmekten başim döndü emojisi ?Hahah Korişcim @xemrexxx goygoyu ateşledi bende kaynatıyorum işte herzamankı gibi
@Sherlock ile @serhatt kırıştırırkan öğrenmiş @Maskeli Fedai @MasacRE de kınıyor önce kendinize bakın dedim Masacre de Çağatayı herifi yaptığını hatırlattım ?A![]()
Hahah senide kattım işte Çağatayı senle pay kavgası yapıyor diyeHee benlik bişey yok iyi ? o zaman gülmekten başim döndü emojisi ?