Rus dizisindeki kadının işini sevmistin sana da aynı işi veriyoruz işte @ÇiğdemAllah yazdıysa bozsun
Rus dizisindeki kadının işini sevmistin sana da aynı işi veriyoruz işte @ÇiğdemAllah yazdıysa bozsun
Agzini yırtarım senin
Yap sıkıysaYetkilerimi kullanıp seni banlarım, hadsiz adam.
Ben kala kala ona mı kaldım beRus dizisindeki kadının işini sevmistin sana da aynı işi veriyoruz işte @Çiğdem
Yetkilerimi kullanıp seni banlarım, hadsiz adam.
En büyük aşklar nefretle başlar demişler @Çiğdem @MasacRE @Yiğitt @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @Maskeli FedaiYap sıkıysa
Rus dizisindeki kadının işini sevmistin sana da aynı işi veriyoruz işte @Çiğdem
Size birbirinizle atışırkan hak veriyorum sadeceBen kala kala ona mı kaldım be
Ömür en berbatlarıÇakma Özlem de gidebilir, benim için sorun yok. Ömür kalsın ama.
En büyük aşklar nefretle başlar demişler @Çiğdem @MasacRE @Yiğitt @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
En büyük aşklar nefretle başlar demişler @Çiğdem @MasacRE @Yiğitt @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
Ne münasebet o kadar da düşmedik
Sayın Gs'li dostum.. @SherlockEn büyük aşklar nefretle başlar demişler @Çiğdem @MasacRE @Yiğitt @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
Sayın Gs'li dostum.. @Sherlock
Yargılanacaksınız sayın Gs'li dostum.. @MasacRE- juri başkanı olarak atanmıştırİddialar asılsız sayın Gs’li dostum, yine üzerimize oyunlar oynanıyor.
İddialar asılsız sayın Gs’li dostum, yine üzerimize oyunlar oynanıyor.
Vay bee güvendiğimiz dağlara karlar yağdı Bu konu hakkında gerekeni yapacağız elbet, hamamda bir değerlendirelim durumuYargılanacaksınız sayın Gs'li dostum.. @MasacRE- juri başkanı olarak atanmıştır
Hamam Genel Kurulu'nda yargılama işlemini başlatıyorum @SherlockVay bee güvendiğimiz dağlara karlar yağdı Bu konu hakkında gerekeni yapacağız elbet, hamamda bir değerlendirelim durumu
Yargılanacaksınız sayın Gs'li dostum.. @MasacRE- juri başkanı olarak atanmıştır
Vay bee güvendiğimiz dağlara karlar yağdı Bu konu hakkında gerekeni yapacağız elbet, hamamda bir değerlendirelim durumu
Hamam Genel Kurulu'nda yargılama işlemini başlatıyorum @Sherlock
@xemrexxx in algılarına kanacak kadarda mı tanımıyor seni arkadaşlarınYapmayın hamam dostlarım, oyuna geliyorsunuz yapmayın.
@xemrexxx in algılarına kanacak kadarda mı tanımıyor seni arkadaşların