I'm from Egypt Since I can't write in Arabic here and I don't know how to write in Turkish so I chose to write in English and I know my writing is so bad but this is the only way for me to ask for info
Bullshit. I can't anything. Ben doğma-büyüme safkan İngiliz olmama rağmen İngilizce cahiliyim, ne Arapça'sı?Ok, i understand you. No problem, @DarkLegenD is Syrian and he can talk with in Arabic. He can help you.
Umay Karay düştüğü yerden kalkmayı bilir bebeğim sen hiç dert etme, kalkar ve hadsizlere haddini bildirirKardeş Çocukları çok fena tökezlemiş @serhatt
Şu refikaya bakarken kendimi norveçte hissediyorum, her şey güllük gülistan böyle, dertlerin olmadığı, haha hihii kıkırdamalar filan norveççe konuşmaya başlarım yakında @xemrexxx @Forumdash @Aserat @ÇiğdemAslıhan Gürbüz geçen hafta 16. olan Refika'yı çökertmiş. 😱 FOX'un önünden geçemez artık. @Aserat @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt
Şu refikaya bakarken kendimi norveçte hissediyorum, her şey güllük gülistan böyle, dertlerin olmadığı, haha hihii kıkırdamalar filan norveççe konuşmaya başlarım yakında @xemrexxx @Forumdash @Aserat @Çiğdem
Aaa dediğine göre çökmüş program Acaba kimin suçuBen de aldığı ürün yerleştirmelerini görünce zevkten uçuyorum. ?A
Bende biraz soğuduk açıkçası kadının garip davranışları var içinde ki merve ruhu yaşıyor hala bence