En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni diziler birbirlerini yerken Jet Sosyete AB'de aradan sıyrılıp tekrar en çok izlenen 2. dizi olmuş, üstelik Total'de de toparlanmış. Tabii bu bölümlerle hala 5 reyting altında almasından hoşlanmasam da kocaman tebrikler. :Z

Kuzgun izleyicisinin bir kısmını Vurgun'a kaptırmış umarım gelecek hafta yükselir.

yeni günlük dizi Yemin, daha 2. haftasında totalde 3,30 rtg
buram buram total dizisi ne diyebilirim ki...

Kuzgun ve Vurgun birbirlerini yiyolar, Star TV Salı başlatsaydı çok daha iyi oranlar alırdı net

Vurgun çok basit bir iş, hiç beğenmedim... Kuzgun gerçekten başarılı, görüntüleri muazzam bir iş. İkisi de tutsun ve ilerlesin isterim tabi ama Kuzgun > Vurgun yani...

Çocuklar Duymasın bitiyor birkaç haftaya, yerine Leke gelecek. Yine iyi dayandı bence. :X

SAK bu gidişle ne yapacak merak ediyorum, yaza doğru 2 küsürlere de düşebilir. Yarıdan fazla seyirci kaybı yaşadı bu sezon, umarım 3. sezon gibi saçmalık yapmazlar.

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Vurgun çok basit bir iş, hiç beğenmedim... Kuzgun gerçekten başarılı, görüntüleri muazzam bir iş. İkisi de tutsun ve ilerlesin isterim tabi ama Kuzgun > Vurgun yani...

Çocuklar Duymasın bitiyor birkaç haftaya, yerine Leke gelecek. Yine iyi dayandı bence. :X

SAK bu gidişle ne yapacak merak ediyorum, yaza doğru 2 küsürlere de düşebilir. Yarıdan fazla seyirci kaybı yaşadı bu sezon, umarım 3. sezon gibi saçmalık yapmazlar.
Top patlamaya doyamadı herhalde çarşamba cehennemine yeni dizi koyma cesaretini gösteriyorsa. :A

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
Halka yükseliş yaşamış. Güzel :D 3 reytingi koruduğu sürece sıkıntı yok. Bu diziye yurt dışındanda ilgi gelecektir. Son, 20 Dakika bizde çok beğenilmişti. Bu film onların çok çok üst düzeyi tabiki.
Trt 1'de olması çok iyi, bu reytingler yeterli Trt için :D @eskici
TRT'nin ne yapacağı belli olmuyor o yüzden tedirginim biraz ama biraz daha yükselirse iyi olur :A
Total
Diriliş Ertuğrul - 16,18 | TRT1
Sen Anlat Karadeniz - 8,90 | ATV
Kuzgun - 4,66 | Star TV
Vurgun - 3,52 | Fox TV
Çocuklar Duymasın - 2,96 | Kanal D
Jet Sosyete - 2,38 | TV8

AB
Diriliş Ertuğrul - 16,02 | TRT1
Jet Sosyete - 4,65 | TV8
Vurgun - 4,53 | Fox TV
Kuzgun - 4,47 | Star TV
Sen Anlat Karadeniz - 3,99 | ATV
Çocuklar Duymasın - 2,78 | Kanal D

ABC1
Diriliş Ertuğrul - 18,03 | TRT1
Sen Anlat Karadeniz - 5,99 | ATV
Kuzgun - 4,91 | Star TV
Vurgun - 4,07 | Fox TV
Jet Sosyete - 3,79 | TV8
Çocuklar Duymasın - 2,68 | Kanal D
Kuzgun ve Vurgun birbirlerini yiyolar, Star TV Salı başlatsaydı çok daha iyi oranlar alırdı net
Yönetmen yükseltmiş senarist değişse uçacak. :A

Kuzgun'u avlamışlar asıl. :A @Aserat
Şu temcit pilavı çabuk bitsin de Jet Sosyete yükselsin bari. :Z
Attiğin insta fotosunda tekrar 14:45 diyordu. Reytingte yeni bölümleri gördüm tekrar göremedim:X (o kadar aşaği inmedim) yine de değmez:A
Sosyete biter zaten, bu oranlarla nasıl devam etsin? :A
Fordçu Aman foksçu Buğra hiçbir reklam fırsatını kacirmiyor 😱 @Çiğdem @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @ozgur2113

Fordçu Aman foksçu Buğra hiçbir reklam fırsatını kacirmiyor 😱 @Çiğdem @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @ozgur2113
Bu çocuk bir dizide oynamıştı :A Hürremin çocuğu filan değildi dimi :A

• Beğendim
Reactions: xemrexxx

Haha iyi denk geldi demiştim haberi gördüğümde. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and xemrexxx