Hazem
Favori Üye
Vurgun önce Total'de ilk 10'a girebilsin de.
Vurgun önce Total'de ilk 10'a girebilsin de.
Kuzgun'u kılpayı geçmesi mi ağır AB.GOLD'a ağır AB dizi yaptık daha ne yapalım.
5-6 share için fazla heveslisin
5-6 share için fazla heveslisin
Top patlamaya doyamadı herhalde çarşamba cehennemine yeni dizi koyma cesaretini gösteriyorsa.Vurgun çok basit bir iş, hiç beğenmedim... Kuzgun gerçekten başarılı, görüntüleri muazzam bir iş. İkisi de tutsun ve ilerlesin isterim tabi ama Kuzgun > Vurgun yani...
Çocuklar Duymasın bitiyor birkaç haftaya, yerine Leke gelecek. Yine iyi dayandı bence.
SAK bu gidişle ne yapacak merak ediyorum, yaza doğru 2 küsürlere de düşebilir. Yarıdan fazla seyirci kaybı yaşadı bu sezon, umarım 3. sezon gibi saçmalık yapmazlar.
Bence de getirmesin, yaz geldi zaten. İddialı bir yaz dizisi yapıp yeni sezon boyunca devam ettirsek çok hoş olur.Top patlamaya doyamadı herhalde çarşamba cehennemine yeni dizi koyma cesaretini gösteriyorsa.
Şu temcit pilavı çabuk bitsin de Jet Sosyete yükselsin bari.Bence de getirmesin, yaz geldi zaten. İddialı bir yaz dizisi yapıp yeni sezon boyunca devam ettirsek çok hoş olur.
Attiğin insta fotosunda tekrar 14:45 diyordu. Reytingte yeni bölümleri gördüm tekrar göremedim (o kadar aşaği inmedim) yine de değmezBen gündüze koyucam yükselir.
Sosyete biter zaten, bu oranlarla nasıl devam etsin?Şu temcit pilavı çabuk bitsin de Jet Sosyete yükselsin bari.
Halka yükseliş yaşamış. Güzel 3 reytingi koruduğu sürece sıkıntı yok. Bu diziye yurt dışındanda ilgi gelecektir. Son, 20 Dakika bizde çok beğenilmişti. Bu film onların çok çok üst düzeyi tabiki.
Trt 1'de olması çok iyi, bu reytingler yeterli Trt için @eskici
TRT'nin ne yapacağı belli olmuyor o yüzden tedirginim biraz ama biraz daha yükselirse iyi olur
Total
Diriliş Ertuğrul - 16,18 | TRT1
Sen Anlat Karadeniz - 8,90 | ATV
Kuzgun - 4,66 | Star TV
Vurgun - 3,52 | Fox TV
Çocuklar Duymasın - 2,96 | Kanal D
Jet Sosyete - 2,38 | TV8
AB
Diriliş Ertuğrul - 16,02 | TRT1
Jet Sosyete - 4,65 | TV8
Vurgun - 4,53 | Fox TV
Kuzgun - 4,47 | Star TV
Sen Anlat Karadeniz - 3,99 | ATV
Çocuklar Duymasın - 2,78 | Kanal D
ABC1
Diriliş Ertuğrul - 18,03 | TRT1
Sen Anlat Karadeniz - 5,99 | ATV
Kuzgun - 4,91 | Star TV
Vurgun - 4,07 | Fox TV
Jet Sosyete - 3,79 | TV8
Çocuklar Duymasın - 2,68 | Kanal D
Kuzgun ve Vurgun birbirlerini yiyolar, Star TV Salı başlatsaydı çok daha iyi oranlar alırdı net
Şu temcit pilavı çabuk bitsin de Jet Sosyete yükselsin bari.
Attiğin insta fotosunda tekrar 14:45 diyordu. Reytingte yeni bölümleri gördüm tekrar göremedim (o kadar aşaği inmedim) yine de değmez
Fordçu Aman foksçu Buğra hiçbir reklam fırsatını kacirmiyor 😱 @Çiğdem @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @ozgur2113Sosyete biter zaten, bu oranlarla nasıl devam etsin?
Bu çocuk bir dizide oynamıştı Hürremin çocuğu filan değildi dimiFordçu Aman foksçu Buğra hiçbir reklam fırsatını kacirmiyor 😱 @Çiğdem @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @ozgur2113
Beşiktaş'ın Attığı Gollerdeki Sevinç Gözyaşlarıyla Dikkat Çeken Küçük Taraftar Bakın Kim Çıktı?
Hiç şüphesiz son yılların en enteresan derbilerinden birini izledik. İlk yarı sonunda seyirciler 'Beşiktaş tarihi bir fark mı atacak?' derken Fenerbahçe muci...onedio.com
Fordçu Aman foksçu Buğra hiçbir reklam fırsatını kacirmiyor 😱 @Çiğdem @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @ozgur2113
Beşiktaş'ın Attığı Gollerdeki Sevinç Gözyaşlarıyla Dikkat Çeken Küçük Taraftar Bakın Kim Çıktı?
Hiç şüphesiz son yılların en enteresan derbilerinden birini izledik. İlk yarı sonunda seyirciler 'Beşiktaş tarihi bir fark mı atacak?' derken Fenerbahçe muci...onedio.com