En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuzgun harika sonuçlar almış, çok sevindim. Gerçekten çok kaliteli ve güzel bir iş, bu oranları sonuna kadar hak ediyor. Vurgun'un gidişiyle +6 reytinge çıkması şaşırtıcı olmaz. :Z

Kandil sebebiyle perşembe reytingleri düşmüş ama haftaya toparlanır. Çarpışma bu oranlarla nasıl maliyeti karşılıyor? Sezon sonuna kadar topallana topallana gidecek mecbur. Kaliteli bir iş, keşke daha iyi oranlar alsa. Haftaya yükselir orası ayrı.

Perşembe dizileri genel olarak tutunabilen, iş yapabilen işler. O nedenle reytingler beni fazla heyecanlandırmıyor, alıştık oranlara artık. :X

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Total
Arka Sokaklar - 9,34 | Kanal D
Gülperi - 6,28 | Show TV
Payitaht Abdülhamid - 5,36 | TRT1
Kızım - 4,46 | TV8
İstanbullu Gelin - 4,37 | Star TV

AB
İstanbullu Gelin - 7,19 | Star TV
Payitaht Abdülhamid - 7,10 | TRT1
Kızım - 5,49 | TV8
Arka Sokaklar - 5,14 | Kanal D
Gülperi - 3,97 | Show TV

ABC1
Payitaht Abdülhamid - 6,95 | TRT1
İstanbullu Gelin - 6,50 | Star TV
Arka Sokaklar - 5,71 | Kanal D
Gülperi - 5,51 | Show TV
Kızım - 4,95 | TV8

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
Demiştim A101 Total'i çeker diye. Haftalar sonra Total’de ilk 20’de ve ÇD’nin üstündeyiz. :A @xBUGRAx AB'de de tekrar 5'i geçmişiz. :Z

Kuzgun keşke Burcu'nun boğulduğu bölümle yükselmeseydi de sevinebilseydim. :(
Çarpışma kandilden bayağı etkilenmiş
Avlu denen saçmalık yumağı dizi 5 reyting alırken Çarpışma'nın zar zor 3 reyting alması inanılır gibi değil.
Biliyorum ya seçimlerden kurtulamıyoz :D
Kandil sebebiyle perşembe reytingleri düşmüş ama haftaya toparlanır. Çarpışma bu oranlarla nasıl maliyeti karşılıyor? Sezon sonuna kadar topallana topallana gidecek mecbur. Kaliteli bir iş, keşke daha iyi oranlar alsa. Haftaya yükselir orası ayrı.

Perşembe dizileri genel olarak tutunabilen, iş yapabilen işler. O nedenle reytingler beni fazla heyecanlandırmıyor, alıştık oranlara artık. :X
Total
Arka Sokaklar - 9,34 | Kanal D
Gülperi - 6,28 | Show TV
Payitaht Abdülhamid - 5,36 | TRT1
Kızım - 4,46 | TV8
İstanbullu Gelin - 4,37 | Star TV

AB
İstanbullu Gelin - 7,19 | Star TV
Payitaht Abdülhamid - 7,10 | TRT1
Kızım - 5,49 | TV8
Arka Sokaklar - 5,14 | Kanal D
Gülperi - 3,97 | Show TV

ABC1
Payitaht Abdülhamid - 6,95 | TRT1
İstanbullu Gelin - 6,50 | Star TV
Arka Sokaklar - 5,71 | Kanal D
Gülperi - 5,51 | Show TV
Kızım - 4,95 | TV8
insanlara olan güvenimi kaybettim resmen bu sahneyle :( @Çiğdem @Dosi @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @turkuazz @dreamy @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @ozmoturk @Maskeli Fedai @ozgur2113

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bir Aile Hikayesi beklediğim gibi başlamış, keşke Eylül'ü bekleselerdi. Bu halde harcanabilir gibi, tabi ters etki de yapabilir. Umarım haftaya yükselir de yolu açık olur.

İkizler dizisi çöküşe gidiyor, verdikleri arayla birlikte dizi için hazin son geliyor...

Bir Aile Hikayesi beklediğim gibi başlamış, keşke Eylül'ü bekleselerdi. Bu halde harcanabilir gibi, tabi ters etki de yapabilir. Umarım haftaya yükselir de yolu açık olur.

İkizler dizisi çöküşe gidiyor, verdikleri arayla birlikte dizi için hazin son geliyor...
Bence Sibel ölmeyecekti

Bir Aile Hikayesi iyi başlamış, tekrarları da iyi gitmiş. Gelecek hafta AB’de 5’i geçip zirve yarışına katılır diye düşünüyorum. Tebrikler. :D

İkizler Memo-Can’ın tek dayanağı Total’di ama orada bile çökmüş. Hayırlısıyla sezon sonunda sepet havası. :Z

Bir Aile Hikayesi iyi başlamış, tekrarları da iyi gitmiş. Gelecek hafta AB’de 5’i geçip zirve yarışına katılır diye düşünüyorum. Tebrikler. :D

İkizler Memo-Can’ın tek dayanağı Total’di ama orada bile çökmüş. Hayırlısıyla sezon sonunda sepet havası. :Z
tff boykotu desek olur Ben olsam Tff yi biraz ağlatırdım Senarist olduğumda Ağlatıcam Fenere yaptıklarının aynısını yapacağım kendilerini küme düşme potasında hissedecekler

Total
Survivor - 7,21 | TV8
Erkenci Kuş - 4,94 | Star TV
KMOİ - 4,28 | ATV
Kalk Gidelim - 4,03 | TRT1
İkizler Memo-Can - 3,93 | Kanal D
Bir Aile Hikayesi - 3,88 | Fox TV
Güldür Güldür Show - 3,74 | Show TV

AB
Survivor - 6,15 | TV8
Erkenci Kuş - 4,51 | Star TV
Güldür Güldür Show - 4,37 | Show TV
Kalk Gidelim - 4,33 | TRT1
Bir Aile Hikayesi - 4,27 | Fox TV
KMOİ - 3,04 | ATV
İkizler Memo-Can - 2,87 | Kanal D

ABC1
Survivor - 7,29 | TV8
Erkenci Kuş - 5,22 | Star TV
KMOİ - 4,48 | ATV
Güldür Güldür Show - 4,34 | Show TV
Bir Aile Hikayesi - 4,20 | Fox TV
Kalk Gidelim - 4,19 | TRT1
İkizler Memo-Can - 2,50 | Kanal D

Bir Aile hikayesinin tekrarları çok güzel gitmiş. Zaten her grupta 1 reyting artsa direk zirve yarısına girecek dizi ama ben gününü hala yanlış buluyorum. Potansiyel bir 6-7 reytingi harcadılar.:(

Survivor geçtiğimiz haftalar az reklam veriyordu ve buna rağmen düşüktü, şimdi 5 kuşak vermeye başladı yükseldi :A

Total
Survivor - 7,21 | TV8
Erkenci Kuş - 4,94 | Star TV
KMOİ - 4,28 | ATV
Kalk Gidelim - 4,03 | TRT1
İkizler Memo-Can - 3,93 | Kanal D
Bir Aile Hikayesi - 3,88 | Fox TV
Güldür Güldür Show - 3,74 | Show TV

AB
Survivor - 6,15 | TV8
Erkenci Kuş - 4,51 | Star TV
Güldür Güldür Show - 4,37 | Show TV
Kalk Gidelim - 4,33 | TRT1
Bir Aile Hikayesi - 4,27 | Fox TV
KMOİ - 3,04 | ATV
İkizler Memo-Can - 2,87 | Kanal D

ABC1
Survivor - 7,29 | TV8
Erkenci Kuş - 5,22 | Star TV
KMOİ - 4,48 | ATV
Güldür Güldür Show - 4,34 | Show TV
Bir Aile Hikayesi - 4,20 | Fox TV
Kalk Gidelim - 4,19 | TRT1
İkizler Memo-Can - 2,50 | Kanal D
AB haftaya inş 1. olacağız.. :oley::Z

Survivor'ın 10 Mart Pazar AB reytingi: 5.24
Survivor'ın 4 Mart Pazartesi AB reytingi: 3.40
Survivor'ın 25 Şubat Pazartesi AB reytingi: 4.16
Survivor'ın 18 Şubat Pazartesi AB reytingi: 3.65
Doğru düzgün izlenmeyen bir program için durduk yere saatinden edilen Jet Sosyete'nin 6 Mart Çarşamba AB reytingi: 5.04

Başka sözüm yok.

Nöbet ikinci haftadan çökmüş. Show TV maalesef strateji özürlü bir kanal ve dizilerin tutmamasının en önemli nedenlerinden biri de bu. Çok izlenen bir asker dizisinin karşısında kopyasının tutmayacağı belliydi.

BAH'ın tekrarı fena sayılmaz.

31BIR AILE HIKAYESI (TKR)FOX16:50:3018:44:571.636.71

32BIR AILE HIKAYESI (TKR)FOX16:50:3018:44:571.496.81