Demiştim A101 Total'i çeker diye. Haftalar sonra Total’de ilk 20’de ve ÇD’nin üstündeyiz. @xBUGRAx AB'de de tekrar 5'i geçmişiz.
Kuzgun keşke Burcu'nun boğulduğu bölümle yükselmeseydi de sevinebilseydim.
Çarpışma kandilden bayağı etkilenmiş
Avlu denen saçmalık yumağı dizi 5 reyting alırken Çarpışma'nın zar zor 3 reyting alması inanılır gibi değil.
Biliyorum ya seçimlerden kurtulamıyoz
Kandil sebebiyle perşembe reytingleri düşmüş ama haftaya toparlanır. Çarpışma bu oranlarla nasıl maliyeti karşılıyor? Sezon sonuna kadar topallana topallana gidecek mecbur. Kaliteli bir iş, keşke daha iyi oranlar alsa. Haftaya yükselir orası ayrı.
Perşembe dizileri genel olarak tutunabilen, iş yapabilen işler. O nedenle reytingler beni fazla heyecanlandırmıyor, alıştık oranlara artık.
insanlara olan güvenimi kaybettim resmen bu sahneyle @Çiğdem @Dosi @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @turkuazz @dreamy @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @ozmoturk @Maskeli Fedai @ozgur2113Total
Arka Sokaklar - 9,34 | Kanal D
Gülperi - 6,28 | Show TV
Payitaht Abdülhamid - 5,36 | TRT1
Kızım - 4,46 | TV8
İstanbullu Gelin - 4,37 | Star TV
AB
İstanbullu Gelin - 7,19 | Star TV
Payitaht Abdülhamid - 7,10 | TRT1
Kızım - 5,49 | TV8
Arka Sokaklar - 5,14 | Kanal D
Gülperi - 3,97 | Show TV
ABC1
Payitaht Abdülhamid - 6,95 | TRT1
İstanbullu Gelin - 6,50 | Star TV
Arka Sokaklar - 5,71 | Kanal D
Gülperi - 5,51 | Show TV
Kızım - 4,95 | TV8
Senarist Çıldırdı Bir çocuk ölümüinsanlara olan güvenimi kaybettim resmen bu sahneyle @Çiğdem @Dosi @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @turkuazz @dreamy @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @ozmoturk @Maskeli Fedai @ozgur2113
Niye kapıştı bunlar sebep neinsanlara olan güvenimi kaybettim resmen bu sahneyle @Çiğdem @Dosi @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @turkuazz @dreamy @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @ozmoturk @Maskeli Fedai @ozgur2113
Niye kapıştı bunlar sebep ne
Ohaa ayoll 😱😱😱 @ömer karataş @Yiğitt @papuleooinsanlara olan güvenimi kaybettim resmen bu sahneyle @Çiğdem @Dosi @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @turkuazz @dreamy @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @ozmoturk @Maskeli Fedai @ozgur2113
Reytingler haftaya +12 inşallah
Üstüme zorla iddaya girdiReytingler haftaya +12 inşallah
Bence Sibel ölmeyecektiBir Aile Hikayesi beklediğim gibi başlamış, keşke Eylül'ü bekleselerdi. Bu halde harcanabilir gibi, tabi ters etki de yapabilir. Umarım haftaya yükselir de yolu açık olur.
İkizler dizisi çöküşe gidiyor, verdikleri arayla birlikte dizi için hazin son geliyor...
tff boykotu desek olur Ben olsam Tff yi biraz ağlatırdım Senarist olduğumda Ağlatıcam Fenere yaptıklarının aynısını yapacağım kendilerini küme düşme potasında hissedeceklerBir Aile Hikayesi iyi başlamış, tekrarları da iyi gitmiş. Gelecek hafta AB’de 5’i geçip zirve yarışına katılır diye düşünüyorum. Tebrikler.
İkizler Memo-Can’ın tek dayanağı Total’di ama orada bile çökmüş. Hayırlısıyla sezon sonunda sepet havası.
AB haftaya inş 1. olacağız..Total
Survivor - 7,21 | TV8
Erkenci Kuş - 4,94 | Star TV
KMOİ - 4,28 | ATV
Kalk Gidelim - 4,03 | TRT1
İkizler Memo-Can - 3,93 | Kanal D
Bir Aile Hikayesi - 3,88 | Fox TV
Güldür Güldür Show - 3,74 | Show TV
AB
Survivor - 6,15 | TV8
Erkenci Kuş - 4,51 | Star TV
Güldür Güldür Show - 4,37 | Show TV