Beta daha üstün duruyor sanki
Okadar teen wolf izledim fikir veremiyorumBen fragmanı izlemedim bi izleyeyim. @Harunnn60 Alfa daha üstün değil mi o adamdan
Okadar teen wolf izledim fikir veremiyorumBen fragmanı izlemedim bi izleyeyim. @Harunnn60 Alfa daha üstün değil mi o adamdan
Niye kiOkadar teen wolf izledim fikir veremiyorum
Diziyi unuttum sanırım Ama kurt sürülerinin liderine alfa deniliyordu evet @dreamyNiye ki
Aa evet kadına kafa derisini geçiriyor 😱 Niye öyle olmuş ki.Ben onu bilmiyorum fragmanda bir adam gelmiş herkesin patronu gibi davranıyor sen baksana önce ona ?A @Harunnn60
TWD düşmanı olmu olacaktı tövbe tövbe @MasacRE @Harunnn60Aa evet kadına kafa derisini geçiriyor 😱 Niye öyle olmuş ki.
Diziyi unuttum sanırım Ama kurt sürülerinin liderine alfa deniliyordu evet @dreamy
Yalnız Beta falan onlar çıkmıs aklımdan
Çok karıştırdınız şimdi olayı beta lider yani o adam lider benceAa evet kadına kafa derisini geçiriyor 😱 Niye öyle olmuş ki.
Normalde senin buna sevinmen lazım. Hani dizide kadının erkekten üstün olmasına Anlayamıyorum seni.TWD düşmanı olmu olacaktı tövbe tövbe @MasacRE @Harunnn60
Normalde senin buna sevinmen lazım. Hani dizide kadının erkekten üstün olmasına Anlayamıyorum seni.
Ben dizide ecünnüler görmek istemiyorumÇok karıştırdınız şimdi olayı beta lider yani o adam lider bence
Senin şu Fısıldayalar ile ilgili konun da rafa kalktı herhalde. Dizi bitiyor zaten benim ki de laf. @ÇiğdemÇok karıştırdınız şimdi olayı beta lider yani o adam lider bence
Bir keresinde çağrı yapmıştım forumdan şu ecünnüleri tamamen kaldırın tv den diye sonra bir kanal ecünnülere sansur koymuş dedim başım belaya girmesin @MasacRE @Forumdash @xemrexxx @DarkLegenDNormalde senin buna sevinmen lazım. Hani dizide kadının erkekten üstün olmasına Anlayamıyorum seni.
@Harunnn60 Etiket etmmişimBir keresinde çağrı yapmıştım forumdan şu ecünnüleri tamamen kaldırın tv den diye sonra bir kanal ecünnülere sansur koymuş dedim başım belaya girmesin @MasacRE @Forumdash @xemrexxx @DarkLegenD
Ecünnülere sansür mü koymuşBir keresinde çağrı yapmıştım forumdan şu ecünnüleri tamamen kaldırın tv den diye sonra bir kanal ecünnülere sansur koymuş dedim başım belaya girmesin @MasacRE @Forumdash @xemrexxx @DarkLegenD
Şimdi reklam oynanıyor ecünnüyü olduğu gibi sansurlemişler @Harunnn60 @xemrexxx @MasacRE @Harunnn60 @serhatt @YiğittEcennülere sansür mü koymuş
Tam istediğin gibi olmuşŞimdi reklam oynanıyor ecünnüyü olduğu gibi sansurlemişler @Harunnn60 @xemrexxx @MasacRE @Harunnn60 @serhatt @Yiğitt
Bir önemsiz kanal ortalık ayağa kalkmıs forumda konusu açıldı bir kaç gün önce tv den tamamen kaldırın bunları mesajım vardı onun üstüne denk geldi birgün basımız belaya girecek ?A
Demek ki yeni lider estirdi yarın bakalım @MasacRE @Harunnn60 @dreamy12. bölüme 6.5 puan veriyorum.
İzle de gör lider kimmiş
Çetonun karısı olsun Mahsun da bırakmısken twd den gitsinİzle de gör lider kimmiş
Anlamadım bu mesajdan @MasacRE @dreamy @DarkLegenD Türkçe çeviri please.ssÇetonun karısı olsun Mahsun da bırakmısken twd den gitsin