X-Men: Dark Phoenix'in İlk Fragmanı Yayınlandı!

Dark Phoenix zaten evrende inanılmaz güce sahip bir karakter. :A Ama işte onu iyi yansıtmaları lazım, bakalım göreceğiz X3'ten daha iyi bir film yaparlar umarım. İsterim bunu, düşman değilim sonuçta. :A
X3'te ki Phoneix sahneleri iyiydi, ortalığı yakıp geçmişti inş öyle sahnelerin daha fazlasını görürüz. :F

• Güldürdün
Reactions: MEnes
X3'te ki Phoneix sahneleri iyiydi, ortalığı yakıp geçmişti inş öyle sahnelerin daha fazlasını görürüz. :F
Ortalığı yakıp geçmişti ama filmin senaryo olarak sıkıntıları vardı. Bir de yılını düşününce görselliği pek kaliteli değildi. Sıkıntılı bir filmdi yani genel olarak. X1 ve X2 çok daha iyiydi o filme göre. Yine de Dark Phoenix hikayesi önemli bir hikaye, bakalım altından nasıl kalakacaklar. :A

Apocalypse o kadar kötü değildi ya. Ama Days of Future Past o kadar iyiydi ki o çıtaya erişemeyince kötü gibi gözüktü.:A O filmde geçmiş geçmiş bütün oyuncular vardı.

Ama X-MEN 3 gibi vuruyor. :A
Orada da Jean, Profösörü öldürüyor yine kendi evinde. Burada da yine evinin önünde Mistik'in öldürecek gibi duruyor çünkü mezar sahnesi var fragmanda. Ve bu olaydan sonra x-men ekibi yine ayrışmış. :A Jean'de önce ki filmde ki gibi bu filmde Magneto'nun yanına geçiş yapacak gibi. :A

@Çiğdem
İzle artık cnm sonra bu iki filmin yenisini bekleme moduna geçelim :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Ortalığı yakıp geçmişti ama filmin senaryo olarak sıkıntıları vardı. Bir de yılını düşününce görselliği pek kaliteli değildi. Sıkıntılı bir filmdi yani genel olarak. X1 ve X2 çok daha iyiydi o filme göre. Yine de Dark Phoenix hikayesi önemli bir hikaye, bakalım altından nasıl kalakacaklar. :A
Razer gözlüklü adam değişince ön plana çıkması sinir bozucu olan öncekı adama oldu :(:(:(
Dalga geçtikler kadar var bence. :F 2000'li yıllarda ki makyaja bak , birde şimdi ki makyaja var. :F Şu Jennifer Lawrence'ye severim ama bu seriye kabus gibi çöktü cidden :(

Ben hiçbirini sevemedim cnm ?A:A

Hele senin mal sarısın kadın gelmişti dahada gıcık olmuştum :F:F:F
65463

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem