Hahahahaha tiplere bak.
Sende karşı taraftan bölümü açıp yerini alHahahahaha tiplere bak.![]()
Çukur yarına kalır, bu akşam HALKA var. İlk defa Tv'den yüksek görüntü kalitesiyle izlicem.Sende karşı taraftan bölümü açıp yerini al ?A
![]()
Sinemanın ekranınımı söküp getirdin eveÇukur yarına kalır, bu akşam HALKA var. İlk defa Tv'den yüksek görüntü kalitesiyle izlicem.![]()
Genelde Pc'den izliyordum. Ev halkı köye gitti 3 haftalığına, o yüzden tek başıma rahat rahat Tv'den izleyeceğim işte.Sinemanın ekranınımı söküp getirdin eve ?A![]()
Ay BUnun devreler komple yanmış nerede yaşıyor buŞimdi de çukurcu mu oldun ?A
Aman iyi bee iyi ki bir şey yazdıkAy BUnun devreler komple yanmış nerede yaşıyor bu![]()
Ne kötü filmdi ama.@bazinga yorumun nedir.En son 2014'de ki filmi izlemiştin.
5 yıl aradan sonra güzel bir dönüş olabilir .
Hem bak Disney, FOX2u satın aldı. X-Men tekrar Marvel'a geçti.
Avangers'ı izliyorsun ama.Ne kötü filmdi ama.İzlemem büyük ihtimal.
![]()
Avengers daha fena sayılmayacak bir şey.Avangers'ı izliyorsun ama.X-Men'e gelince üvey evlat.
![]()
Logan nasıldı sence? Bence en adam akıllı çizgi roman uyarlamalarından.Avengers daha fena sayılmayacak bir şey.
Ayrıca Logan'ı da izlemiştim.![]()
Karakterle bağım olmadığından olsa gerek bayılmamıştım. Vasatın biraz üstü olarak kalmış aklımda.Logan nasıldı sence? Bence en adam akıllı çizgi roman uyarlamalarından.
Şu kadının gelmesi iyi oldu önceki mal kadından kurtulduk@bazinga yorumun nedir.En son 2014'de ki filmi izlemiştin.
5 yıl aradan sonra güzel bir dönüş olabilir .
Hem bak Disney, FOX2u satın aldı. X-Men tekrar Marvel'a geçti.
Avangers ile başlıcam
Hani X-Mene başlıyordun... Avangers nereden çıktıAvangers ile başlıcam22 serisi varmiş😱 Bunun da ondan kalır yanı yok
![]()