Mal kadını sevmesine şaşmadımda saçı beyaz değil renk körü olmadıysa bin yaşında adam @xemrexxx
Mal kadını sevmesine şaşmadımda saçı beyaz değil renk körü olmadıysa bin yaşında adam @xemrexxx
Hahahahaha tiplere bak.@MEnes lik sahne
Sende karşı taraftan bölümü açıp yerini alHahahahaha tiplere bak.
Çukur yarına kalır, bu akşam HALKA var. İlk defa Tv'den yüksek görüntü kalitesiyle izlicem.Sende karşı taraftan bölümü açıp yerini al ?A
Sinemanın ekranınımı söküp getirdin eveÇukur yarına kalır, bu akşam HALKA var. İlk defa Tv'den yüksek görüntü kalitesiyle izlicem.
Genelde Pc'den izliyordum. Ev halkı köye gitti 3 haftalığına, o yüzden tek başıma rahat rahat Tv'den izleyeceğim işte.Sinemanın ekranınımı söküp getirdin eve ?A
Şimdi de çukurcu mu oldun
Ay BUnun devreler komple yanmış nerede yaşıyor buŞimdi de çukurcu mu oldun ?A
Aman iyi bee iyi ki bir şey yazdıkAy BUnun devreler komple yanmış nerede yaşıyor bu
Ne kötü filmdi ama. İzlemem büyük ihtimal.@bazinga yorumun nedir. En son 2014'de ki filmi izlemiştin. 5 yıl aradan sonra güzel bir dönüş olabilir . Hem bak Disney, FOX2u satın aldı. X-Men tekrar Marvel'a geçti.
Avangers'ı izliyorsun ama. X-Men'e gelince üvey evlat.Ne kötü filmdi ama. İzlemem büyük ihtimal.
Avengers daha fena sayılmayacak bir şey.Avangers'ı izliyorsun ama. X-Men'e gelince üvey evlat.
Logan nasıldı sence? Bence en adam akıllı çizgi roman uyarlamalarından.Avengers daha fena sayılmayacak bir şey.
Ayrıca Logan'ı da izlemiştim.
Karakterle bağım olmadığından olsa gerek bayılmamıştım. Vasatın biraz üstü olarak kalmış aklımda.Logan nasıldı sence? Bence en adam akıllı çizgi roman uyarlamalarından.
Şu kadının gelmesi iyi oldu önceki mal kadından kurtulduk@bazinga yorumun nedir. En son 2014'de ki filmi izlemiştin. 5 yıl aradan sonra güzel bir dönüş olabilir . Hem bak Disney, FOX2u satın aldı. X-Men tekrar Marvel'a geçti.
Avangers ile başlıcam 22 serisi varmiş😱 Bunun da ondan kalır yanı yok
Hani X-Mene başlıyordun... Avangers nereden çıktıAvangers ile başlıcam 22 serisi varmiş😱 Bunun da ondan kalır yanı yok