çok büyük buluşmaOnların sahnesini bekliyorum bu hafta mutlaka büyük buluşma![]()
Kadirden intikam için polis senaryosu baya sağlamdıBu nasıl bölümdü be. MÜKEMMEL! Bir yerli dizide uzun zamandır böyle bir senaryo, böyle bir kurgu ve böylesine bir ters köşe izlememiştik. Son 20 dakikayı ağzım açık izledim, inanılmaz keyif aldım. Senarist şov yapıyor resmen. Ezel'deki ve İçerde'nin en azından başlarındaki muhteşem kurgu burada da var. Çukur'da iki sezondur izlediğimiz çakma ters köşelerden sonra böylesine sağlam bir dizi ilaç gibi geldi gerçekten.
@MEnes @Dosi @MasacRE
Kadirden intikam için polis senaryosu baya sağlamdıBen herzaman içten çıkan hainin karşı tarafta yer almasından taraftarım Ateş ve burdakı muhbir gibi
Çukur malesef hiç etti konuyu Metini bir alnından öpmedikleri kaldı hain karşıda yer almıcaksa hiçbir albenisi kalmıyor ?A
![]()
Dayanamadım izledim. spoi veya açıklama yok. 1 gözün kapalı okumana gerek yok @MasacREBölüm Şahaneydi! Ters köşenin alası var. Aslında bir ara düz köşe gibiydi ama tam ters köşe oldu
Oyun içinde oyun olan MUHTEŞEM bir bölüm izledik. Oyuncular boşuna paylaşmamış instagramda harika diye. Çok bekletmeden izleyin yoksa spoi yiyebilirsiniz
@Sherlock
Tek kelimeyle İNNANILMAZ bir bölümdü. Gerçekten o son 20 dakika neydi öyle be. Bu ara hem Halka hem de bu diziyle ilgili uzun bir yorum gelecek, herkes hazır olsun.![]()
Bu nasıl bölümdü be. MÜKEMMEL! Bir yerli dizide uzun zamandır böyle bir senaryo, böyle bir kurgu ve böylesine bir ters köşe izlememiştik. Son 20 dakikayı ağzım açık izledim, inanılmaz keyif aldım. Senarist şov yapıyor resmen. Ezel'deki ve İçerde'nin en azından başlarındaki muhteşem kurgu burada da var. Çukur'da iki sezondur izlediğimiz çakma ters köşelerden sonra böylesine sağlam bir dizi ilaç gibi geldi gerçekten.
@MEnes @Dosi @MasacRE
Tamam iyiydi de o kadar da abartmayın be, daha bölümün başlarında 2 muhbir olduğu anlaşılıyordu zatenKadirden intikam için polis senaryosu baya sağlamdıBen herzaman içten çıkan hainin karşı tarafta yer almasından taraftarım Ateş ve burdakı muhbir gibi
Çukur malesef hiç etti konuyu Metini bir alnından öpmedikleri kaldı hain karşıda yer almıcaksa hiçbir albenisi kalmıyor ?A
![]()
Tamam iyiydi de o kadar da abartmayın be, daha bölümün başlarında 2 muhbir olduğu anlaşılıyordu zatenZaten polis ekibinde de Adem dışında rolü olan adam yok. Bu durumda diğer muhbir de Adem oluyor otomatik olarak. Ha Veli'nin kardeşinin sevgilisi olması, oradan o şekilde polis teşkilatına girmesi bir tek tahmin edilecek bir şey değildi orası şaşırttı
Yalnız Adem öyle muhbir olmuş o tamam da Meltem nasıl olmuş acaba? O baya zorla yapıyor gibiydi bu işi, sürekli beni bırak gideyim deyip duruyordu Veli'ye. Öğrenemeden de vuruldu gitti zaten, çelik yelek falan var mıydı acaba kafasına sıkmadı çünkü Adem![]()
O zaman bu ters köşeyi baştan yakalayamamanız üzdü beni Sherlock bey, yakışmadı sizin o muhteşem zekanızaBen tek muhbir olduğunu, onun da açığa çıktığını düşünmüştüm açıkçası. İkincisi sürpriz oldu açıkçası, bence sağlam ters köşeydi.Uzun zamandır böyle sağlam kurgulu, ters köşeli yerli dizi izlemediğimiz için fazla etkilenmiş de olabiliriz.
O para için sanırım ya, öğrenemeden vurdu Adem konuşamasın Kadir’e diye.Ağzından kan geldi kızın ya, öldü işte.
![]()
O zaman bu ters köşeyi baştan yakalayamamanız üzdü beni Sherlock bey, yakışmadı sizin o muhteşem zekanıza
Kan detayını unutmuşum, tamam ölmüştür o zamanAma sanki tehditle yapıyormuş gibi bir hali de vardı ondan dedim.
Yalnız ben bölümün başını izlememiştim ve bir önceki mesajda rast gele kanal değiştirirken heyecanlı bir sahneye denk geldim demiştim, tam da Veli'nin avukata ankattığı hikaye ve ilk muhbirin Meral'e ateş ettiği sahneye denk geldim. Sonra kapattım ve baştan izledim. Heyecanlanmam normal benim yaniTamam iyiydi de o kadar da abartmayın be, daha bölümün başlarında 2 muhbir olduğu anlaşılıyordu zatenZaten polis ekibinde de Adem dışında rolü olan adam yok. Bu durumda diğer muhbir de Adem oluyor otomatik olarak. Ha Veli'nin kardeşinin sevgilisi olması, oradan o şekilde polis teşkilatına girmesi bir tek tahmin edilecek bir şey değildi orası şaşırttı
Yalnız Adem öyle muhbir olmuş o tamam da Meltem nasıl olmuş acaba? O baya zorla yapıyor gibiydi bu işi, sürekli beni bırak gideyim deyip duruyordu Veli'ye. Öğrenemeden de vuruldu gitti zaten, çelik yelek falan var mıydı acaba kafasına sıkmadı çünkü Adem![]()
Sen bakma Utku beye, havalı takılma peşinde. Ondan hepimize laf atmışÖzür diliyorum sayın Utku beyciğim, bazen oluyor böyle şeyler.
Aynen de kız konuşamadan öldü, bundan sonra da açıklanacağını sanmıyorum.![]()
Ben tek muhbir olduğunu, onun da açığa çıktığını düşünmüştüm açıkçası. İkincisi sürpriz oldu açıkçası, bence sağlam ters köşeydi.Uzun zamandır böyle sağlam kurgulu, ters köşeli yerli dizi izlemediğimiz için fazla etkilenmiş de olabiliriz.
O para için sanırım ya, öğrenemeden vurdu Adem konuşamasın Kadir’e diye.Ağzından kan geldi kızın ya, öldü işte.
![]()
En azından göstere göstere şey etmediler metin gibiTamam iyiydi de o kadar da abartmayın be, daha bölümün başlarında 2 muhbir olduğu anlaşılıyordu zatenZaten polis ekibinde de Adem dışında rolü olan adam yok. Bu durumda diğer muhbir de Adem oluyor otomatik olarak. Ha Veli'nin kardeşinin sevgilisi olması, oradan o şekilde polis teşkilatına girmesi bir tek tahmin edilecek bir şey değildi orası şaşırttı
Çukurda yapımcı izleyiciyi o kadar çok fazla merak içinde bıraktı ama çok saçmaladı oda bu tarzda bölüm yapmalıydı.. Çarpışma da yapımcı çok iyi hazırlamış bölümü
Cansız kim bakalım müdür diyorlarda avukatın ofisinde meydan okudu ama avukat onu yüz olarak tanıyormu sadece telefonlamı konusuyor bilmiyoruzÇukurda yapımcı izleyiciyi o kadar çok fazla merak içinde bıraktı ama çok saçmaladı oda bu tarzda bölüm yapmalıydı.. Çarpışma da yapımcı çok iyi hazırlamış bölümü ?A
Cansız'ı başka oyuncu oynasa makul olur ama Erkan Can'ı düşünüyorum ve kötü rolleri oynamayı sevdiğini biliyorum. Bu yüzden çıkmasına şaşırmam. Ve Cansız'ın müdür çıkmasını ancak telefon muhabbetiyle mantıklı kılabilirler zaten. Ha şöyle bir şey de var Cansız müdür çıkarsa biraz zorlama kaçabilir. Sırf ters köşe yapmak için yapmışlar gibi gözükür. Ters köşe iyidir hoştur, seyircinin şaşırması güzeldir ama bunu bir süre sonra sırf yapmak için yaparsan bayabilir. Bayarsa da işin tadı kaçar. Doğal akışına bıraksınlar olayı, oyuncu alacaklarsa da bassınlar parayı alsınlar Barış Falay'ı nedir yani.Cansız kim bakalım müdür diyorlarda avukatın ofisinde meydan okudu ama avukat onu yüz olarak tanıyormu sadece telefonlamı konusuyor bilmiyoruzBu velinin adamları birbirini sanırım tanımıyor muhbirlerin birbirinden haberi yoktu kız adamı bilmiyordu sanırım adamda kızı bilmiyordu o sahnede öğrendi üzülerekte olsa vurdu
@MEnes @MasacRE @Sherlock
Avukat cansızı yüz olarak biliyorsa müdür olma ihtimali yok ama tek irtibatı telefonsa çıkabilir ama yeni oyuncu katılırsa daha iyi olur ?A![]()
Muhbirlerin birbiri hakkında asla haberi yoktu. Aslında o açıdan daha keyifliydi çok sürprizdiCansız kim bakalım müdür diyorlarda avukatın ofisinde meydan okudu ama avukat onu yüz olarak tanıyormu sadece telefonlamı konusuyor bilmiyoruzBu velinin adamları birbirini sanırım tanımıyor muhbirlerin birbirinden haberi yoktu kız adamı bilmiyordu sanırım adamda kızı bilmiyordu o sahnede öğrendi üzülerekte olsa vurdu
@MEnes @MasacRE @Sherlock
Avukat cansızı yüz olarak biliyorsa müdür olma ihtimali yok ama tek irtibatı telefonsa çıkabilir ama yeni oyuncu katılırsa daha iyi olur![]()
![]()
![]()
Muhbirlerin birbiri hakkında asla haberi yoktu. Aslında o açıdan daha keyifliydi çok sürprizdi![]()
Benim şüphelerimi avukatın camını indirelek kaldırdıCansız'ı başka oyuncu oynasa makul olur ama Erkan Can'ı düşünüyorum ve kötü rolleri oynamayı sevdiğini biliyorum. Bu yüzden çıkmasına şaşırmam. Ve Cansız'ın müdür çıkmasını ancak telefon muhabbetiyle mantıklı kılabilirler zaten. Ha şöyle bir şey de var Cansız müdür çıkarsa biraz zorlama kaçabilir. Sırf ters köşe yapmak için yapmışlar gibi gözükür. Ters köşe iyidir hoştur, seyircinin şaşırması güzeldir ama bunu bir süre sonra sırf yapmak için yaparsan bayabilir. Bayarsa da işin tadı kaçar. Doğal akışına bıraksınlar olayı, oyuncu alacaklarsa da bassınlar parayı alsınlar Barış Falay'ı nedir yani.![]()
Başka oyuncu diziye katılınca daha keyifli aslında umarım sürpriz oyuncu katılırBenim şüphelerimi avukatın camını indirelek kaldırdıAma senarist bu oyunu seviyor o adamında üstünden şüphelerimizi kaldırmıstı kadirle telefonda öyle konusurkan herkesin şüphesi kalkmıstı bence o cam sahneside senaristin oyunu olabilir
![]()
![]()
![]()
Ama kesinlikle yeni bir oyuncu olması lazım Menes dediği gibi![]()
Tamam işte baştan izlemişsin sonuçta, anlamalıydın o zamanYalnız ben bölümün başını izlememiştim ve bir önceki mesajda rast gele kanal değiştirirken heyecanlı bir sahneye denk geldim demiştim, tam da Veli'nin avukata ankattığı hikaye ve ilk muhbirin Meral'e ateş ettiği sahneye denk geldim. Sonra kapattım ve baştan izledim. Heyecanlanmam normal benim yani ?A Bir ara düz köşe dediğim, biz zaten başta Adem'den şüphelenmiştik. Kız ölürken bile çekinden masum duruyorduYalnız Adem kızı sevmişti. Ağlayarak ateş etti.
Sen bakma Utku beye, havalı takılma peşinde. Ondan hepimize laf atmış![]()
Yoo ben uzaklaşmadım, bölüm devam ederken ikinci bir muhbir olduğunu onun da Adem olduğunu anladım