Onur saylak harika oyuncu ya, aylinde onu seviyor oda işin komiki diziye muazzamlık katıyorVeli çok iyi oynuyor erçinle sahneleride çok başarılı ama aylinle sahnesini bekliyorum![]()
Onur saylak harika oyuncu ya, aylinde onu seviyor oda işin komiki diziye muazzamlık katıyorVeli çok iyi oynuyor erçinle sahneleride çok başarılı ama aylinle sahnesini bekliyorum![]()
Hayır bizim hikayeyiZürafayımı aslında sana bir spoi yapıştırmak lazım ceza ?A![]()
Bizim Hikaye hala bitmedimiHayır bizim hikayeyiZürafayı da netten izliyom
![]()
Kadiri azarlıyor Veli amca haklı diyeOnur saylak harika oyuncu ya, aylinde onu seviyor oda işin komiki diziye muazzamlık katıyor ?A![]()
6 alıyor niye bitsin
Ben 1 diziyi zor buluyorum sen aynı güne 3-4 kıytırık diziyi bulabiliyorsun 😱😱😱6 alıyor niye bitsin![]()
Onu söyleyince çok komikti yaKadiri azarlıyor Veli amca haklı diye![]()
![]()
![]()
hepsinde parlaklar mevcut anamBen 1 diziyi zor buluyorum sen aynı güne 3-4 kıytırık diziyi bulabiliyorsun 😱😱😱
Çarpışma dışındakıleri hemen bırakıyorsunhepsinde parlaklar mevcut anam![]()
Böyle kötü karakterlerin duygusal yönleri özellikle çocuklarla ilişkileri çok hosuma gidiyor umarım aylinle ilişkileri bozulmazOnu söyleyince çok komikti ya ?FKadir de fırça yiyince susuyor ?F
![]()
Bencede çok uyumlularBöyle kötü karakterlerin duygusal yönleri özellikle çocuklarla ilişkileri çok hosuma gidiyor umarım aylinle ilişkileri bozulmaz![]()
Tam baba kızlar Veliyle küçük ajanıda oBencede çok uyumlular ?A bu arada tek kadirlede uğraşmıyor aslında kötülerlede uğraşıyor o açıdan da iyi ?A![]()
Aylinin Veliyi sevmesi ayrıca çok iyi aslında yapımcı çok iyi hazırlamışTam baba kızlar Veliyle küçük ajanıda o![]()
![]()
![]()
Kötü adam kadir diyorAylinin Veliyi sevmesi ayrıca çok iyi aslında yapımcı çok iyi hazırlamış ?A![]()
Kadiri fırçalarken kadirin suratı çok komiktiKötü adam kadir diyor![]()
![]()
![]()
Widows filmini izledim ve okadar kaptırmışımki kendimi bugün çarpışma dizisi olduğunu unutmuşumFilme 9 verdim. Belki size fazla gelir puan ama bugünün perşembe oluşunu bile unutturduğuna göre o puanı haketti
Şu filmleri aradan çıkardıktan sonra çarşpışmanın haftaya olacak bölümüyle birlikte izlerim
@MasacRE
Edit: kanal değiştirirken muhteşem bir sahneye denk geldim avrupa kanalında. vazgeçtim, gece izleyecem![]()
sen kendi işine bak hadsizÇarpışma dışındakıleri hemen bırakıyorsunVe bir günde tek dizi yeter
![]()
Onların sahnesini bekliyorum bu hafta mutlaka büyük buluşmaKadiri fırçalarken kadirin suratı çok komikti ?Finşallah yapımcı Veli ile Aylinin arasını hep iyi tutar çok uyumlular ?F
![]()
Reytingler ne durumda getir bakalımsen kendi işine bak hadsiz![]()
uşağın mı var gir bakReytingler ne durumda getir bakalım ?A![]()