Onur saylak harika oyuncu ya, aylinde onu seviyor oda işin komiki diziye muazzamlık katıyorVeli çok iyi oynuyor erçinle sahneleride çok başarılı ama aylinle sahnesini bekliyorum
Onur saylak harika oyuncu ya, aylinde onu seviyor oda işin komiki diziye muazzamlık katıyorVeli çok iyi oynuyor erçinle sahneleride çok başarılı ama aylinle sahnesini bekliyorum
Hayır bizim hikayeyi Zürafayı da netten izliyomZürafayımı aslında sana bir spoi yapıştırmak lazım ceza ?A
Bizim Hikaye hala bitmedimi @xBUGRAx Kaç para döküyorHayır bizim hikayeyi Zürafayı da netten izliyom
Kadiri azarlıyor Veli amca haklı diyeOnur saylak harika oyuncu ya, aylinde onu seviyor oda işin komiki diziye muazzamlık katıyor ?A
6 alıyor niye bitsinBizim Hikaye hala bitmedimi @xBUGRAx Kaç para döküyor ?A
Ben 1 diziyi zor buluyorum sen aynı güne 3-4 kıytırık diziyi bulabiliyorsun 😱😱😱6 alıyor niye bitsin
Onu söyleyince çok komikti ya Kadir de fırça yiyince susuyorKadiri azarlıyor Veli amca haklı diye
hepsinde parlaklar mevcut anamBen 1 diziyi zor buluyorum sen aynı güne 3-4 kıytırık diziyi bulabiliyorsun 😱😱😱
Çarpışma dışındakıleri hemen bırakıyorsun Ve bir günde tek dizi yeterhepsinde parlaklar mevcut anam
Böyle kötü karakterlerin duygusal yönleri özellikle çocuklarla ilişkileri çok hosuma gidiyor umarım aylinle ilişkileri bozulmazOnu söyleyince çok komikti ya ?F Kadir de fırça yiyince susuyor ?F
Bencede çok uyumlular bu arada tek kadirlede uğraşmıyor aslında kötülerlede uğraşıyor o açıdan da iyiBöyle kötü karakterlerin duygusal yönleri özellikle çocuklarla ilişkileri çok hosuma gidiyor umarım aylinle ilişkileri bozulmaz
Tam baba kızlar Veliyle küçük ajanıda oBencede çok uyumlular ?A bu arada tek kadirlede uğraşmıyor aslında kötülerlede uğraşıyor o açıdan da iyi ?A
Aylinin Veliyi sevmesi ayrıca çok iyi aslında yapımcı çok iyi hazırlamışTam baba kızlar Veliyle küçük ajanıda o
Kötü adam kadir diyorAylinin Veliyi sevmesi ayrıca çok iyi aslında yapımcı çok iyi hazırlamış ?A
Kadiri fırçalarken kadirin suratı çok komikti inşallah yapımcı Veli ile Aylinin arasını hep iyi tutar çok uyumlularKötü adam kadir diyor
Widows filmini izledim ve okadar kaptırmışımki kendimi bugün çarpışma dizisi olduğunu unutmuşum Filme 9 verdim. Belki size fazla gelir puan ama bugünün perşembe oluşunu bile unutturduğuna göre o puanı haketti Şu filmleri aradan çıkardıktan sonra çarşpışmanın haftaya olacak bölümüyle birlikte izlerim
@MasacRE
Edit: kanal değiştirirken muhteşem bir sahneye denk geldim avrupa kanalında. vazgeçtim, gece izleyecem
sen kendi işine bak hadsizÇarpışma dışındakıleri hemen bırakıyorsun Ve bir günde tek dizi yeter
Onların sahnesini bekliyorum bu hafta mutlaka büyük buluşmaKadiri fırçalarken kadirin suratı çok komikti ?F inşallah yapımcı Veli ile Aylinin arasını hep iyi tutar çok uyumlular ?F
Reytingler ne durumda getir bakalımsen kendi işine bak hadsiz
uşağın mı var gir bakReytingler ne durumda getir bakalım ?A