10 Şubat’ta başlayacak inşallahGünceli kaçırmadan izlemek lazım sezon bittimi kaldırıyorlar @Harunnn60 @MasacRE
Ne zaman başlıyordu
10 Şubat’ta başlayacak inşallahGünceli kaçırmadan izlemek lazım sezon bittimi kaldırıyorlar @Harunnn60 @MasacRE
Ne zaman başlıyordu
Daha geçen gün 2 ay var diyorduk zaman su gibi akıyor vlla10 Şubat’ta başlayacak inşallah
Daha yeni Rick Grimes’ın veda ettiği bölümü izlemiştik haklısın. ? Ama hala aklımızda yüreğimizde yaşıyor...Daha geçen gün 2 ay var diyorduk zaman su gibi akıyor vlla
Keşke gebertebilseydik @MasacRE @Harunnn60 @ForumdashDaha yeni Rick Grimes’ın veda ettiği bölümü izlemiştik haklısın. ? Ama hala aklımızda yüreğimizde yaşıyor...
Güzel şeymiş gibi bahsetme. 2 ay daha yaşlandın Ricksiz hiçbişeysinizDaha geçen gün 2 ay var diyorduk zaman su gibi akıyor vlla
Bölümleri bitirdim@destere @mrt-06 @Yiğitt @Forumdash @kerem @dreamy @DarkLegenD @bazinga @sokak sanati @turkuazz @tolgab
2.Bölüm yayınlanmadan 8.sezonu tamamlarım 10.bölümdeydim
Aaa seni unutmuşum pardon cnm izledin aklımda kalmamış Güncele gelmene sevindim ricklerin gitmesine sevindinmiBölümleri bitirdim ?A
İnat ettin bakmadın çok şey kaçırıyorsunGüzel şeymiş gibi bahsetme. 2 ay daha yaşlandın Ricksiz hiçbişeysiniz
İşime geliyor bakmamak Yeni dizlere yer acıyorum Bence sen de izleme artıkİnat ettin bakmadın çok şey kaçırıyorsun ?A
Darlye kalmıs dizi daha bırakırmıyım hevesim arttıİşime geliyor bakmamak Yeni dizlere yer acıyorum Bence sen de izleme artık
Yorum yapamadım konuya ondandır ya ricklerin çıkmasına sevindim yada üzüldüm yok sanırım çekimserim aslında 9.sezonun bölümleri çok başarılı yapılmış çok fazla sürprizlerin bulunduğu bölümler yapmışlarAaa seni unutmuşum pardon cnm izledin aklımda kalmamış Güncele gelmene sevindim ricklerin gitmesine sevindinmi
Ben yarın izlicem dizileri. Oscardan bir film izlemeye calişcam bakalımDarlye kalmıs dizi daha bırakırmıyım hevesim arttı ?A
Cuma olmuş Flash yayınlanmıstır gidip bakayım @mrt-06
Arrow yine son bölümler birikti döndük başa
Burda da dizinin küçük kızı iyi Rickin kızıYorum yapamadım konuya ondandır ya ?A ricklerin çıkmasına sevindim yada üzüldüm yok sanırım çekimserim aslında ?A 9.sezonun bölümleri çok başarılı yapılmış çok fazla sürprizlerin bulunduğu bölümler yapmışlar ?A
9.sezon da da çok iyi yaBurda da dizinin küçük kızı iyi Rickin kızı
Maggie ve rickten sıkılmıstık şu fısıldayanlarda iyi hareket getirdi9.sezon da da çok iyi ya ?A
Rick konusunda haklısın ama Maggie aslında uyuyor diziye fısıldayanlardan kimi kast ettinMaggie ve rickten sıkılmıstık şu fısıldayanlarda iyi hareket getirdi
Çok az kalmış. Başlasın da ezik gibi ezip, 4-5 puan vereyim bölümlere.10 Şubat’ta başlayacak inşallah
Yokmu zombilerin arasına karışan insanlar var fısıldayıp onları yönetiyorlarRick konusunda haklısın ama Maggie aslında uyuyor diziye ?A fısıldayanlardan kimi kast ettin ?A
Gönül ister ki FTWD’ye de verebileyim o puanları ama bu amaç bile beni o sıkıcı diziye başlatamaz.Çok az kalmış. Başlasın da ezik gibi ezip, 4-5 puan vereyim bölümlere. ?A