O zaten bahsettiğim “profilden, açtığım bütün konular” cümlesinde bahsettiğim “dolaylı” yer ama niye anasayfada görmek varken oraya buraya tıklayayım ki
Hatta yorum yaptığım konular bile görülmüyor, mesela demin dizi yorumu yaptım ama anasayfada o konuyu göremiyorum, düzeltme yapmak için tekrardan o konunun olduğu alt foruma girmem gerekecek. Konuları ve açtığım başlıkları anca birisi yorum yaptığında görebiliyorum, filtreleme kısmında “katılımda bulunduğunuz” ya da “izlediğiniz konular” kutucuklarına işaret koyunca da tamam bu söylediklerim gözüküyor ama bu sefer de yeni konular, katılımda bulunmadığım başka güncel konular gözükmüyor anasayfada, “okunmamış konular” kısmı da işaretli olmasına rağmen.
Halbuki eskisinde hiç bu elle ayarlama karışıklığı yoktu, her şey otomatik olarak gözüküyordu anasayfada güncelleştikçe konular.
Ve ayrıca PC için ayrıca zahmet etmene gerek yok zira hayatımda sadece bir ya da iki kere PC’den girdim foruma, geri kalan kısımların tamamı telefon tarayıcısı üzerinden, eskiden tablet bozulmadan ondan da giriyordum ama o da mobil versiyondu sonuçta.