Karanlık diye bir karakter var nediyorsun @vadikızı @Harunnn60 karakterini sevmedinmi Harunun karakteri nasıl @vadikızı
Çok güzel beğendim karakteri yakışmış diziye
Karanlık diye bir karakter var nediyorsun @vadikızı @Harunnn60 karakterini sevmedinmi Harunun karakteri nasıl @vadikızı
@Harunnn60 ın karakterine nediyorsunÇok güzel beğendim karakteri yakışmış diziye
iki karakteride beğendin videoyu gördünmü @vadikızıBeğendim diyorum ya işte
çocuklar duymasının haline şaşırdın gece çıktı şimdidegördüm çok güzel
Tekmeyi vurdular senin Quaresma'na
Aaa dün baktımda göremedim gerçekten qrezma gidemez ayoll bir onu biliyorudm dedim @pompy e kovulduya diyor gülimmi ağlıyayımmıTekmeyi vurdular senin Quaresma'na
Ronaldo ile Quaresma'yı aynı cümle içinde kullanmaya bile utanır insan sen ikisini aynı kefeye koyuyorsun ya pes yaniqrezmasız beşiktaş olmaz dünyanın en iyi oyucularında n biri değilmi o ronaldoyla bikte gitmez @MasacRE
En iyi bunlar diye biliyorum benRonaldo ile Quaresma'yı aynı cümle içinde kullanmaya bile utanır insan sen ikisini aynı kefeye koyuyorsun ya pes yani
Hatay eler galatasarayı zaten fener elendi ümraniyeye Trabzonspor-fenerbahçe karşılaşmasın diye Atv de oynanacaktı maçEn iyi bunlar diye biliyorum ben ?A