Memodamı oynuyor sibel dediğinzaten var @Çiğdem Sibelin duruş şekli dudu hürrem turhan kösem gibi durdu o Duruşu başlatan duduydu
Memodamı oynuyor sibel dediğinzaten var @Çiğdem Sibelin duruş şekli dudu hürrem turhan kösem gibi durdu o Duruşu başlatan duduydu
evet o buldu kiralık katili 2 kişiyi öldürmüşMemodamı oynuyor sibel dediğin
Polismi oevet o buldu kiralık katili 2 kişiyi öldürmüş
hayır onu kurtardı ölümden beşiktaş açtı başına derdi fenerin Bu beşiktaş maça çıkmadığı zamanPolismi o
Aaa maçlarla alakalı hiç bilgim yok cnm gram takip etmiyorumhayır onu kurtardı ölümden beşiktaş açtı başına derdi fenerin Bu beşiktaş maça çıkmadığı zaman@Çiğdem
sizin çıkmadığınız maç @ÇiğdemAaa maçlarla alakalı hiç bilgim yok cnm gram takip etmiyorum
Koptunuz yarıştan Antalyaya kaybederseniz 7. liğe düşeceksiniz puan farkı fener 7 ye düşürecek puanıŞampiyon olalım yeter ?A
Ohaa ben şampiyoruz sanıyorum @MasacREKoptunuz yarıştan Antalyaya kaybederseniz 7. liğe düşeceksiniz puan farkı fener 7 ye düşürecek puanı
6.sınız 30 puanla fener 23 puanda lider başakşehir 41 puanda akhisar 17 çaykurize erzurum 18 puandalarOhaa ben şampiyoruz sanıyorum @MasacRE
başakşehirŞampiyon kim oluyor ozaman
4 Büyüklerden birisi oluyor diye biliyordum ben ama onlarda yeni çağın büyük takımı sanırımbaşakşehir
eski adıyla belediye istanbul büyük şehir belediyesi başakşehir bir semt takımı4 Büyüklerden birisi oluyor diye biliyordum ben ama onlarda yeni çağın büyük takımı sanırım
eski adıyla belediye istanbul büyük şehir belediyesi başakşehir bir semt takımı
Fenerbahçe daha öncede yaşadı Pendik fethiye ümraniye Akhisar göztepe Altay karşıyaka ege fobisi var fenerde muğlasporu yendiler muglada yine berabere
quaresma gitti kovuldu babel yokAaa bilmiyorum cnm bir Beşiktaşı izliyoruz gerçi beşiktaşdan bile qrezma dısında bildim oyuncular çok az : F
Ben yatıyorum artık cicili bicili rüyalar sende uykusuz kalma
quaresma gitti kovuldu babel yok
qrezma nereye kovuldu aaaa 😱😱😱 @Harunnn60 @MasacREAaa bilmiyorum cnm bir Beşiktaşı izliyoruz gerçi beşiktaşdan bile qrezma dısında bildim oyuncular çok az : F
Ben yatıyorum artık cicili bicili rüyalar sende uykusuz kalma
Karanlık diye bir karakter var nediyorsun @vadikızı @Harunnn60 karakterini sevmedinmi Harunun karakteri nasıl @vadikızı@pompy bayıldım bölüme çok güzel olmuşş emeğine sağlık Ozann