"Pretty Little Liars: The Perfectionists" Hakkında Detaylar!

Hanzo mu O :F Hanzo dediğin burak gibi alnı hariç her yeri kıl dolu olur :F @Çiğdem ablam şimdi bana laf attiği için utansın Kenan hanzoysa ablaciğin da seviyor hanzo :F:F:F Hem hanzo seviyor hem de havuc kafalı kızları :A
Burak o kadar kıllı olduğunu bilmiyordum... Bir tek yüzünü gördüğüm için.. :A

Hanzo mu O :F Hanzo dediğin burak gibi alnı hariç her yeri kıl dolu olur :F @Çiğdem ablam şimdi bana laf attiği için utansın Kenan hanzoysa ablaciğin da seviyor hanzo :F:F:F Hem hanzo seviyor hem de havuc kafalı kızları :A
Burak o kadar kıllı olduğunu bilmiyordum... Bir tek yüzünü gördüğüm için.. :A
Havuç kafalı kız dediğide elçindir :F Eleştirince kız ünlü sevmiyorsun diyorlar sevincede bu seferde öyle kabahatlı oluyoruz tövbe tövbe :A :A :A

Havuç kafalı kız dediğide elçindir :F Eleştirince kız ünlü sevmiyorsun diyorlar sevincede bu seferde öyle kabahatlı oluyoruz tövbe tövbe ?A:A
Biz erkek oyuncu övüp sevdiğimizde yoldan cıkıyorsak sende de bişeyler var :A Ne var çıkabilirsin yoldan en doğal hakkın:A @xemrexxx @mrt-06

Şaşırmış sincap atıyordumya onun ifade şekli gibi şaşırma anlamında kulanıyorum güldürüden sonra en iyi ikinci ifade olabilir foruma gelen ?A:A
Ben de şaşırma anlamında kullanıyorum zaten, aslında ilginç de aynı anlam gibi. :A

Biz erkek oyuncu övüp sevdiğimizde yoldan cıkıyorsak sende de bişeyler var :A Ne var çıkabilirsin yoldan en doğal hakkın:A @xemrexxx @mrt-06
Ablam namazında orucunda müslüman bir genç kadın, yolu bellidir. :A

Ben de şaşırma anlamında kullanıyorum zaten, aslında ilginç de aynı anlam gibi. :A

İlginç yazısı bence doğru yazılmamısta ifadenin şekli şaşırma simgesi :F Gerçi xemrexxx gibi ilginç kişiler içinde kullanılır :A :A :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx and mrt-06

Kadın düşmanı diye başımın etini yiyorlar tamam bu iyi diyincede diğer türlü konusuyorlar koca kafalar :F :F :F @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and mrt-06

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961