AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

Zamanında niyetlenip paralı diye vazgeçmiştim :F Android veya IOS sürümü de var oyunun ama dili İngilizce olduğu için hiç girişmedim. Videolarına bakmak da fırsat olmadı. Sen oynuyor musun :A
Evet şuan 3.sezondayım. :A Bu sene 4.sezonuyla final yapacak. :F

PC varsa evden indir oyunu. sonra türkçe yamasını kur çok basit yani. :A Telefondan olmuyor türkçe altyazı. :A

Evet şuan 3.sezondayım. :A Bu sene 4.sezonuyla final yapacak. :F

PC varsa evden indir oyunu. sonra türkçe yamasını kur çok basit yani. :A Telefondan olmuyor türkçe altyazı. :A
Ben bilgisayardan çok anlamıyorum :A Haftasonu evdeyim senden yardım alırım kurmak için :A

Yardımcı olurum. :A

Fragman nasıl. :A Son 2 bölüm kaldı bakalım ne olacak. :A
Teşekkürler. :bhr: Hiçbir şey anlamadım fragmandan oyuna aşina olamadığım için ama heyecanlı gözüküyor. Bu oyunda çizgi romandaki karakterler mi var yoksa bağımsız mı :A

O kadar kötü söylemiş ki, bütün havası gitmiş cümlenin. :A :(
Arkadaki gerilim müziğinin ardından gayet iyi durmuş, düz mü söyleseymiş kadıncağız. Bari tanıtımına laf etme şu dizinin. :A

Valla kalp kalbe karşıymış. İki gündür torrent arıyorum galiba 7.sezonda kaldım 7-8-9. SEZON torrentlerini nerden bulabilirim. :A @Çiğdem- @Harunnn60
Ben de 8'i sonradan dizi sitelerinden izlemiştim kaldırılmış mı :A

Arkadaki gerilim müziğinin ardından gayet iyi durmuş, düz mü söyleseymiş kadıncağız. Bari tanıtımına laf etme şu dizinin. :A

Ben de 8'i sonradan dizi sitelerinden izlemiştim kaldırılmış mı :A
Tanıtım güzel ama son vuruşu yapamamış kız. :A Bilmiyorum, ikilemde bıraktı beni sesi. :A