Yine sorularımıza cevap veremiyor fark ettin mi.
Yine sorularımıza cevap veremiyor fark ettin mi.
Sana özelden bişey mi desem napsam şakasına söylediğimiz şeyleri ben bile artık ciddiye almaya calişiyorum @Çiğdem-Yine sorularımıza cevap veremiyor fark ettin mi.
Aaa bizi ciddiye almayın destereyle ben ciddiye alınıcak kişiler değiliz Yoksa @Harunnn60 gibi kayışları koparırsın sende ayoll @xemrexxxSana özelden bişey mi desem napsam şakasına söylediğimiz şeyleri ben bile artık ciddiye almaya calişiyorum @Çiğdem-
Yav he heAaa bizi ciddiye almayın destereyle ben ciddiye alınıcak kişiler değiliz Yoksa @Harunnn60 gibi kayışları koparırsın sende ayoll @xemrexxx
De de özelden de Bak sen bile akılcı bir insandın senin bile kafan karıştı Bir şeyler dönüyor ben eminimSana özelden bişey mi desem napsam şakasına söylediğimiz şeyleri ben bile artık ciddiye almaya calişiyorum @Çiğdem-
Sen bizim kıymetimizi bir gün anlayacaksın ama ne zaman..
Kadın olarak paylaşıyorum hala pehliyorsun ayoll @ForumdashSen bizim kıymetimizi bir gün anlayacaksın ama ne zaman..
Neyse sonra arkamdan dedikodumu yaptınız der bu Şu aralar sevgi kelebeğinden cıkıp entrikacı bacılara döndüDe de özelden de Bak sen bile akılcı bir insandın senin bile kafan karıştı Bir şeyler dönüyor ben eminim
Ciddiye alıyor ona birşey denirmi @Harunnn60Neyse sonra arkamdan dedikodumu yaptınız der bu Şu aralar sevgi kelebeğinden cıkıp entrikacı bacılara döndü
Bak forumdash genelde karışmaz olaylara ama o bile canına tak etti düşün yani Şu tiyatronuza son verin artık.Junior @xemrexxx lik yapma yaşlı başlı ihtiyar @Harunnn60
Onun uykusu gelmiş bence @Forumdash git zıbar abiciğimBak forumdash genelde karışmaz olaylara ama o bile canına tak etti düşün yani Şu tiyatronuza son verin artık.
Bak forumdash genelde karışmaz olaylara ama o bile canına tak etti düşün yani Şu tiyatronuza son verin artık.
Aynen öyle karişmam olaylara ama @destere ile yaptiğimiz laklakları özledim. Sen varsın Harunnn60 var bi o yok. Çağir da gelsin. Sen fink atıyorsun burda herife yasak koyuyorsun ne ala memlketOnun uykusu gelmiş bence @Forumdash git zıbar abiciğim
Aynen öyle karişmam olaylara ama @destere ile yaptiğimiz laklakları özledim. Sen varsın Harunnn60 var bi o yok. Çağir da gelsin. Sen fink atıyorsun burda herife yasak koyuyorsun ne ala memlket
Hahah eli kulağında gelecektir artıkKonu değiştirme vol 985478 @Forumdash
askerlerde yıkılıyor yalnız @Çiğdem- @xBUGRAxdiğer dizi when heroes fly çok bahsetmişlerdi bir bakalım dedik 6.bölüme geldim
konusu lübnanda savaşan 4 israilli askerin; öldü sanılan yaeliyi (askerlerden birinin kız kardeşi birinin de eski sevgilisi birine de gerdan kırıtmış zilli neyse) kurtarmak için kolombiyaya gitmesi ve burada yaşadıkları maceraları anlatıyor.
When Heroes Fly: 8.5/10 (şu ana kadar)
Mechanism: 8.2 /10 tüm sezona
@Çiğdem- @Forumdash @Yiğitt @destere @Harunnn60 @kerem @Aserat @bazinga @mrt-06 @Dosi @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @Tolstoyevski @yatutarsa @dreamy @ozmoturk @Maskeli Fedai @serhatt