Aklımdan çıkmazsa neden olmasın, sen yeter ki izle ilk bölümü.Yazın boşlugunda bi ara hatırlat bakıcam bi kaç bölüme Sırf bu övmeler yüzünden
Aklımdan çıkmazsa neden olmasın, sen yeter ki izle ilk bölümü.Yazın boşlugunda bi ara hatırlat bakıcam bi kaç bölüme Sırf bu övmeler yüzünden
WHF öneriliyordu bana Netflix'te ama izlemedimdiğer dizi when heroes fly çok bahsetmişlerdi bir bakalım dedik 6.bölüme geldim
konusu lübnanda savaşan 4 israilli askerin; öldü sanılan yaeliyi (askerlerden birinin kız kardeşi birinin de eski sevgilisi birine de gerdan kırıtmış zilli neyse) kurtarmak için kolombiyaya gitmesi ve burada yaşadıkları maceraları anlatıyor.
When Heroes Fly: 8.5/10 (şu ana kadar)
Mechanism: 8.2 /10 tüm sezona
@Çiğdem- @Forumdash @Yiğitt @destere @Harunnn60 @kerem @Aserat @bazinga @mrt-06 @Dosi @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @Tolstoyevski @yatutarsa @dreamy @ozmoturk @Maskeli Fedai @serhatt
dur izleme 4 bölüm kaldı bitireyim sana spoiler veririm izleme zevkin kaçar öyle izlersinWHF öneriliyordu bana Netflix'te ama izlemedim
Tamam En azından dişarda izledim derimdur izleme 4 bölüm kaldı bitireyim sana spoiler veririm izleme zevkin kaçar öyle izlersin
diğer dizi when heroes fly çok bahsetmişlerdi bir bakalım dedik 6.bölüme geldim
konusu lübnanda savaşan 4 israilli askerin; öldü sanılan yaeliyi (askerlerden birinin kız kardeşi birinin de eski sevgilisi birine de gerdan kırıtmış zilli neyse) kurtarmak için kolombiyaya gitmesi ve burada yaşadıkları maceraları anlatıyor.
When Heroes Fly: 8.5/10 (şu ana kadar)
Mechanism: 8.2 /10 tüm sezona
@Çiğdem- @Forumdash @Yiğitt @destere @Harunnn60 @kerem @Aserat @bazinga @mrt-06 @Dosi @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @Tolstoyevski @yatutarsa @dreamy @ozmoturk @Maskeli Fedai @serhatt
Hani Çukur sayfasında parlak oğlan gösterip çağırdın buraya sıkıcı yazılar var sadecemekanizma 1.sezonun bitirdim 8 bölümcük herkese tavsiye edilir gerçi siz kaliteden alamaz paçoz forum halkı ne anlar politik diziden.ss
Ekli dosyayı görüntüle 64428
neyse dizi brezilyadaki oto yıkama operasyonu (2013 te başlıyor) ve sonrasında gerçekleşen soruşturmayı anlatıyor ülkedeki en büyük 13 müteahit aralarında konseycik kurmuş her ihaleyi paylaşıyorlar köşeyi dönüyorlar bizim ülkede de vardır kesin bunun siyaset ayağı var hem iktidara hem muhalefete rüşvet veriyorlar. olay ülkenin milli petrol şirketinin genel müdürünü hediye edilen lüks otomobille ortaya çıkıyor ; tam da devlet başkanı dilma rousseff teyzem dünyadaki en büyük rafineriyi açıyordu ki görevden alındı mahkeme tarafından bu brezilyalılar hizmetten hiç anlamıyor anam.ss
@Çiğdem- @Forumdash @Yiğitt @destere @Harunnn60 @kerem @Aserat @bazinga @mrt-06 @Dosi @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @Tolstoyevski @yatutarsa @dreamy @ozmoturk @Maskeli Fedai @papuleoo
İzle görücen parlağıHani Çukur sayfasında parlak oğlan gösterip çağırdın buraya sıkıcı yazılar var sadece
@Forumdash @MasacRE-
Senin dizilerine @Harunnn60 ile bulaştık zaten çıkamıyoruz @Forumdash hepten bataklığa saplandıİzle görücen parlağı
Esas @destere bayılır bu dizilere @Harunnn60 kapattığı yerde izin verse de izlese fok balığı görünümlü boz ayıSenin dizilerine @Harunnn60 ile bulaştık zaten çıkamıyoruz @Forumdash hepten bataklığa saplandı
Eli kulağındadır şu günden sonra her an fırlayabilir bence ortaya @destere i pazartesine kadar olan süreçte bekliyorum hafta sonu olur pazartesi gecesi olur en geç pazartesi gecesi diyelim yanı salıdan önce gelecek bence @Forumdash @Harunnn60Esas @destere bayılır bu dizilere @Harunnn60 kapattığı yerde izin verse de izlese fok balığı görünümlü boz ayı
Sizin planınızı çökerttik @Forumdash ve @xemrexxx bile anladı Şimdi yalancıktan tarih veriyorsun o gün geldiğinden destere gelmeyince aaa bak canım her dediğim çıkmıyor diyeceksinEli kulağındadır şu günden sonra her an fırlayabilir bence ortaya @destere i pazartesine kadar olan süreçte bekliyorum hafta sonu olur pazartesi gecesi olur en geç pazartesi gecesi diyelim yanı salıdan önce gelecek bence @Forumdash @Harunnn60
Hadi günde vereyim 2 şubat @xemrexxx @ForumdashSizin planınızı çökerttik @Forumdash ve @xemrexxx bile anladı Şimdi yalancıktan tarih veriyorsun o gün geldiğinden destere gelmeyince aaa bak canım her dediğim çıkmıyor diyeceksin
Niye cmts günü
@destere geslin de su adama haddini bildirsin. Kız yoklukta @xemrexxx gibi arşiv yaptı resmen@Forumdash ı kızdıracaksın gene
Niye cmts günü
Günü belli olmaz salıdan önce gelecek gibi hissettim Ama 2 şubat diye salladık bakalım nasılsa Joe Harun bir kup bulur yine@Forumdash ı kızdıracaksın gene