Arabanın aküsünü kontrol ettirseydim sana keşkeay hadi inşallah
Arabanın aküsünü kontrol ettirseydim sana keşkeay hadi inşallah
başka aküler kontrol ediyorum ben gerek yokArabanın aküsünü kontrol ettirseydim sana keşke
ay hadi inşallah
Araba sürmeyide hep istemişimdir bu güzele benziyorkız bu @Çiğdem- in hiç sesi çıkmıyor en son araba hediye etmiştim herhalde kaza yaptı sürerken
alın size nükleer bomba
Bir gün annem odama girecek bu @xemrexxx in ecünnüleri yüzünden yanlış düşünecek kadın Neden evlenmedime dahil senaryolar kuracak @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash
ertesi sabah @serhatt gibi biriyle zorla evlendirir inşallah Zaten baban ne kadar sert gözükse de sana kıyamıyor çözüm annendeBir gün annem odama girecek bu @xemrexxx in ecünnüleri yüzünden yanlış düşünecek kadın Neden evlenmedime dahil senaryolar kuracak @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash
Yavaş yavaş bacım yavaş yavaşBir gün annem odama girecek bu @xemrexxx in ecünnüleri yüzünden yanlış düşünecek kadın Neden evlenmedime dahil senaryolar kuracak @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash
evde kalış sebebinin erkekler tarafından beğenilmeyişin olduğunu biliyordurlar, korkma o üyzden bişey yapmazlarBir gün annem odama girecek bu @xemrexxx in ecünnüleri yüzünden yanlış düşünecek kadın Neden evlenmedime dahil senaryolar kuracak @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash
ertesi sabah @serhatt gibi biriyle zorla evlendirir inşallah Zaten baban ne kadar sert gözükse de sana kıyamıyor çözüm annende
ertesi sabah @serhatt gibi biriyle zorla evlendirir inşallah Zaten baban ne kadar sert gözükse de sana kıyamıyor çözüm annende
@serhatt gibi birisiyle evlendirirse yine aynı kapıya çıkmıyormu ayollevde kalış sebebinin erkekler tarafından beğenilmeyişin olduğunu biliyordurlar, korkma o üyzden bişey yapmazlar
Ayy koca kafana düşsün elçin iyi ki sevdik birisiniYavaş yavaş bacım yavaş yavaş