Şu Birkanın saçlarınada ben sinir oluyorum he
Süper saçı keşke benim de öyle kıvırcık olsa.Şu Birkanın saçlarınada ben sinir oluyorum he
Süper saçı keşke benim de öyle kıvırcık olsa.
Olacak inşallah ilerde.Yaa hayır senin saçların güzel olmasın kıvırcık falan
Olacak inşallah ilerde.
Neden olmasın ? Bi denerimKıvırcık olmaya kararlısın yani
Neden olmasın ? Bi denerim
@xemrexxx futbolcu oldu diye foto paylaşıp duruyordu korkmuştum diziden çıkacak diye
Bence hep beraber dönelim
Hemen hallediyorum.
haluk bilginer yeni baykal olarak girmelidir baykal yüzünü değiştirmek için önceden plan yapmış olmalı nazım ile ve nazım sayesinde ölü süsü verip yurt dışına gitmiştir ve orda yüz değiştirtmiştir kendisi gelene kadar ortakları olan karakuzular'ı çukur'a salmıştır karakuzular çukur'u kaybedincede baykal yeni yüzüyle dönüş yapar böylece
Ohh çok iyi olmuş, şikayet edenlerin ellerine sağlık
gerçekten psikolojisi bozuk galiba 😱 @Forumdash @Harunnn60 @kerem @mrt-06 @Dosi @DarkLegenD @MEnes @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Aserat @Yiğitt @xBUGRAx @ozgur2113Sen bilirsinde bence yakışmaz sana
Nasıl gıcıksam artık atlayarak ancak 1.dakkayı bile geçemedimgerçekten psikolojisi bozuk galiba 😱 @Forumdash @Harunnn60 @kerem @mrt-06 @Dosi @DarkLegenD @MEnes @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Aserat @Yiğitt @xBUGRAx @ozgur2113
Nedenini biliyoruz ama neyseNasıl gıcıksam artık atlayarak ancak 1.dakkayı bile geçemedim
Benim bile bilmediğimi "siz" nasıl biliyorsunuzNedenini biliyoruz ama neyse
Hayatim adını bile Ben koydum ( Faruk) tabisi de bilicemBenim bile bilmediğimi "siz" nasıl biliyorsunuz
Nasıl güzel yapıyor rolünü kurbanlar olduğumgerçekten psikolojisi bozuk galiba 😱 @Forumdash @Harunnn60 @kerem @mrt-06 @Dosi @DarkLegenD @MEnes @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Aserat @Yiğitt @xBUGRAx @ozgur2113
Ebemi buldum sonundaHayatim adını bile Ben koydum ( Faruk) tabisi de bilicem
bu sahnede rahmetli kemal sunal'ın çöpçüler kralı filmi geldi aklımagerçekten psikolojisi bozuk galiba 😱 @Forumdash @Harunnn60 @kerem @mrt-06 @Dosi @DarkLegenD @MEnes @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Aserat @Yiğitt @xBUGRAx @ozgur2113
gerçekten psikolojisi bozuk galiba 😱 @Forumdash @Harunnn60 @kerem @mrt-06 @Dosi @DarkLegenD @MEnes @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Aserat @Yiğitt @xBUGRAx @ozgur2113
Nasıl gıcıksam artık atlayarak ancak 1.dakkayı bile geçemedim
Aaa bu hallerinden dolayı İçerde dizisinde zibidi listemden çıkmıştı zatenNasıl güzel yapıyor rolünü kurbanlar olduğum
Bu videonun hepsi Çukur'dan nasıl az saçmalamaAaa bu hallerinden dolayı İçerde dizisinde zibidi listemden çıkmıştı zaten
Çukurda bu halleri malesef çok az Hemen durgunlaştırıp mal bir karaktere büründürüyorlar adamı Bıraksalar her bölüm şöyle gitse @MasacRE- @Sherlock
Aaa bu hallerinden dolayı İçerde dizisinde zibidi listemden çıkmıştı zaten
Çukurda bu halleri malesef çok az Hemen durgunlaştırıp mal bir karaktere büründürüyorlar adamı Bıraksalar her bölüm şöyle gitse @MasacRE- @Sherlock
yiyin birbiriniziBu videonun hepsi Çukur'dan nasıl az saçmalama