Kalite kaliteyi çekiyor.O Ses yıllardır var, UTC O Ses'in müziğini kullanmış olabilir mi?
Kalite kaliteyi çekiyor.O Ses yıllardır var, UTC O Ses'in müziğini kullanmış olabilir mi?
Hangi gözlüğü istersin? Nette gördüm bunu çok iyi güldürdüBu hafta final haftası olacak, Pazartesi, Salı, Perşembe de yayınlanacak program
Hadise'ye çok yakıştıHangi gözlüğü istersin? Nette gördüm bunu çok iyi güldürdü
Murat'a nasıl bakıyor öyle o?Hadise'ye çok yakıştı
18+
Havada aşk kokusu mu var? Sen izliyorsun Acun'cu?
8 yıldır böyle sen şimdi mi farkediyorsun?Havada aşk kokusu mu var? Sen izliyorsun Acun'cu?
Hep okudum ama senin bilmen lazım izliyorsun hep8 yıldır böyle sen şimdi mi farkediyorsun?
Aşk falan yok aralarındaHep okudum ama senin bilmen lazım izliyorsun hep
Iki gündür denk geldim bir kaç dakikalık O Ses'e. 2. tura geçilmiş ve o eleştirdiğimiz durum yok artık. Herkese şarkı söyleme şansı verilmiş ve tabi biz sadece kısa bir kısmını dinliyoruz çünkü uzun versiyon olsa süre yetmez. Sonra jüri bu kişiler arasında (6 kişi falan galiba) 2 tanesiyle yoluna devam ediyor ve diğer jürilerde eleneni alabiliyor takımına.
@Yiğitt şu sokakta Vazgeçtim şarkısını söyleyen çocuk yine katılıp bir takıma dahil oldu. Bu çocuğun hikayesi yalan dolan. Kesin jüriler vesilesiyle hep tur atlar ama halk onu şampiyon etmez. Üstelik eskidende katılmıştı kimse dönmemişti.Bu senede öyle ahım şahım bir performans değildi ve bu çocuk zaten klip falan çıkarmıştı. Reklam peşinde olmasından dolayı bir an önce elensin isterim
Samimiyetsiz geliyor bana
O Ses'e ilk katılırken:
Bu klibi:
buda son katılışı:
Ben bu aralar Tv'den baya kopmuşum ama geçen bir kaç performans izledim ve o üstte söz ettiğim Mehmet Baştürk sırf öncesinden tanıniıyor diye tüm elemeleri geçti ama halk onu elemesini bildi Ben çocuğun sesini beğeniyordum ama reklam amaçlı uydurduğu hikaye ve abartılınca gıcık kapmaya başladım Zamanında Aziz içinde aynı gıcıklığı kapmıştım
Mehmet Öztürk değil Mehmet Baştürk. Bayağı havalandı zaten, sesi çok güzel ama yarışmada bence sesini kullanamadı. Heyecan mı yapıyor ne anlamadım ama yarışmada başarılı değildi. Yine de çocuk amacına ulaştı artık.@Yiğitt bu eski yazımın bir kısmj sanaydı ama görmemiştin Senin oğlanın elenişine geçen denk gelmek baya zevkliydi
Ben bu aralar Tv'den baya kopmuşum ama geçen bir kaç performans izledim ve o üstte söz ettiğim Mehmet Öztürk sırf öncesinden tanıniıyor diye tüm elemeleri geçti ama halk onu elemesini bildi Ben çocuğun sesini beğeniyordum ama reklam amaçlı uydurduğu hikaye ve abartılınca gıcık kapmaya başladım Zamanında Aziz içinde aynı gıcıklığı kapmıştım
Kimler kaldı bilmiyorum ama şampiyon bu ses olursa hayır demem ve kendisi. Trt programından hatırladım bu adamı, o da biraz tanınıyor galiba ama mütevazi biri:
Ben yarın varım
Aha eleman Gömün Beni Çukura söylüyor, final garantiBen yarın varım
Filmim bitti, banyoya gireceğim şimdi de senin bildirimine bakmadan gitmeyeyim dedim.Aha eleman Gömün Beni Çukura söylüyor, final garanti
Neyse sen de git filmini izle bari o zaman ne dolanıyorsun buralarda
Acun açıklama yaptı, bugün Survivor'da hem Yunan takımının hem Türk takımının tanıtımını göstereceğiz diye, ardından Yunan takımını gösterdiler. Kaçırdın bak gördün mü İzle de en azından Türk takımını görFilmim bitti, banyoya gireceğim şimdi de senin bildirimine bakmadan gitmeyeyim dedim.
Yunan yarışmacılar çok yakışıklıymış, duyumlarım geldiAcun açıklama yaptı, bugün Survivor'da hem Yunan takımının hem Türk takımının tanıtımını göstereceğiz diye, ardından Yunan takımını gösterdiler. Kaçırdın bak gördün mü İzle de en azından Türk takımını gör