Valla dün sen olmayınca düşünmedim değil @xemrexxxHhaha ciddiye alıyor sonra sussana sen bee tövbe estafurullah @Harunnn60
Valla dün sen olmayınca düşünmedim değil @xemrexxxHhaha ciddiye alıyor sonra sussana sen bee tövbe estafurullah @Harunnn60
Sen gittikten sonra forumdashta kayıplara karıştı ne işAaa senin geleceğini haber alıp pılını pırtısını toplayıp kaçmış @Forumdash @Harunnn60
Aaa evet ona ne oldu acabaSen gittikten sonra forumdashta kayıplara karıştı ne iş
Hahah nerden bilecem ayoll ben yokken gitmiş Beni aramaya gitmiştir belkiSen bilirsin bence.
İlginçHahah nerden bilecem ayoll ben yokken gitmiş Beni aramaya gitmiştir belki
@Harunnn60 İle bir sürü diziye bakıyoruz daha oscarada bakacaz bunları nasıl yetiştiricezDizi 8.6 puanmış ya la 😱 O zaman ben izlerim bu seks eğitimini, @Forumdash @Çiğdem- siz de gelin @destere ye zaten söylemeye bile gerek yok
Sen liste yapacan Çok boşladın bu aralar işlerimizi@Harunnn60 İle bir sürü diziye bakıyoruz daha oscarada bakacaz bunları nasıl yetiştiricez
Şu oscara bir liste yapalım şuan gagayı izlemeye çalısıcamda bir yol haritası şart
@MasacRE- Yapsın OscarıSen liste yapacan Çok boşladın bu aralar işlerimizi
@Harunnn60 İle bir sürü diziye bakıyoruz daha oscarada bakacaz bunları nasıl yetiştiricez
Şu oscara bir liste yapalım şuan gagayı izlemeye çalısıcamda bir yol haritası şart
Eskiden olsa beni böyle edepsiz dizilere bulaştırmayın derdi. Şimdi sadece zaman olarak nasıl yetiştiririz diye dert ediyor 😱 İyice yoldan çıkmış bu hogatha getirin şunun oyuncağını @xemrexxx @serhattSen liste yapacan Çok boşladın bu aralar işlerimizi
@destere sizlik başına vurdu iyice kartolozunEskiden olsa beni böyle edepsiz dizilere bulaştırmayın derdi. Şimdi sadece zaman olarak nasıl yetiştiririz diye dert ediyor 😱 İyice yoldan çıkmış bu hogatha getirin şunun oyuncağını @xemrexxx @serhatt
@destere sizlik başına vurdu iyice kartolozun
Hhaha Yabancı dizide iyice çizgimizi aştık gerçekten Eskiden @xemrexxx tek izlerdi @Harunnn60Eskiden olsa beni böyle edepsiz dizilere bulaştırmayın derdi. Şimdi sadece zaman olarak nasıl yetiştiririz diye dert ediyor 😱 İyice yoldan çıkmış bu hogatha getirin şunun oyuncağını @xemrexxx @serhatt
Ordaki parlakları görünc izleme isteğin arttı tabiHhaha Yabancı dizide iyice çizgimizi aştık gerçekten Eskiden @xemrexxx tek izlerdi @Harunnn60