'Hakan: Muhafız'ın Yeni Sezonları Mı Geliyor?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
0caf7014-75e3-462c-8e31-78f6b1287a02.jpg

Netflix'in ilk Türk dizisi ''Hakan: Muhafız''da sürpriz gelişme!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı dizinin ilk iki sezon çekimleri geçtiğimiz yaz yapılmış, Aralık ayında ise ilk sezon izleyiciyle buluşmuştu. 10 bölümden oluşan ilk sezonunun büyük ilgi görmesinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizinin, 3 ve 4. sezonunun da çekilmesi planlanıyor. Yine O3 Medya imzasıyla çekilecek 3 ve 4. sezonda Çağatay Ulusoy'a hangi oyuncuların eşlik edeceği ise merak konusu. Son gelen bilgilere göre ise yeni sezonlar 2020'de izleyiciyle buluşacak.

Öte yandan Netflix Türkiye'nin Beren Saat ile çekeceği projenin hazırlıkları da son hız devam ediyor. Beren Saat ile çekilecek projeyi de O3 Medya'nın çekeceği öğrenildi.

Kaynak: Medyatava

İzlemeyi düşünmüştüm ama yorumlardan sonra vazgeçmiştim :D @MEnes @MasacRE- @Forumdash öneriyormusunuz?

Stranger Thins gibi bir çırpıda izlerim başlarsam :A bu tatil geçtide 1 ay sonraki tatilimde belki izlerim ama başka bir dizimi seçsem diye emin olamadım :D

İzlemeyi düşünmüştüm ama yorumlardan sonra vazgeçmiştim :D @MEnes @MasacRE- @Forumdash öneriyormusunuz?

Stranger Thins gibi bir çırpıda izlerim başlarsam :A bu tatil geçtide 1 ay sonraki tatilimde belki izlerim ama başka bir dizimi seçsem diye emin olamadım :D
Pek tavsiye etmiyorum ama sen bilirsin. :A

Pek tavsiye etmiyorum ama sen bilirsin. :A
Senin gibi sanatsever, filmkolik birinin sözü bende senet gibidir. Ozaman hiç bulaşmayayım. @Forumdash ve @MasacRE- nin cevap vermesine gerek kalmadı :A

Kesinlikle izle çok da kötü değil gideri var. Netflixteki bir çok vasat ötesi Marvel dizilerinden iyi :X

Başkasının vereceği cevabı bilmem ama benim cevabım ve uzun yorumum var zaten önceki sayfalarda. Orada arayacağın her şey mevcut. :A

Ben izlemedim daha zaten, @Forumdash sevmiş ama. Durum 1-1 aslında hiç mi önemi yok senin için Forumdash'ın düşüncelerinin? :A
Bak sen şuna MEnes, benle Forumdash'ın arasını limoni yapmaya çalışmış gibi 😱
Utku Bey, @Forumdash ın düşüncesini önemsemeseydim Stranger Things'i izlemezdim :A
Aha Doğu 2-1 yaptı. Sen ne diyecen bakalım MasacRE- :A
Kesinlikle izle çok da kötü değil gideri var. Netflixteki bir çok vasat ötesi Marvel dizilerinden iyi :X

Kesinlikle izle. İzleyenlerin çoğu özellikle yabancılar sevdi

Diziyi baştan beri kötüleyenlere ve tutmayıp hevesten izlendi yalanları ile avunanlara ders olsun. Lafım twittera. Bomba dizi 2 sezonumuz daha olacak

Utku Bey, @Forumdash ın düşüncesini önemsemeseydim Stranger Things'i izlemezdim :A
Utku izlemedi bile soğudu yorumları görünce. :A Her ne kadar ben çok beğenmesem de yine de ilk Türk Netflix dizisi olduğu için görmen iyi olabilir. En azından izleyip görüp kendin karar verirsin çöp mü değil mi diye. :A Bu da bu konuyla ilgili son yorumum olsun artık gerisini sen seç. :A

Utku izlemedi bile soğudu yorumları görünce. :A Her ne kadar ben çok beğenmesem de yine de ilk Türk Netflix dizisi olduğu için görmen iyi olabilir. En azından izleyip görüp kendin karar verirsin çöp mü değil mi diye. :A Bu da bu konuyla ilgili son yorumum olsun artık gerisini sen seç. :A
Ben izlemedim ama izleyeceğim daha sonra :A Neyse bence de sen kendin karar ver, bir iki bölüm izle olmazsa devam edip etmeyeceğini ondan sonra belirlersin :A

Harika bir haber :Z @Yiğitt

İlk sezonu ne kadar eleştirilse eleştirilsin 2.sezonu bundan daha iyi olacaktir :X Finalde o gazı verdiler:A @MasacRE- sen de cabucak izlesen artık. Tek tabanca yetemıyorum :T:

Harika bir haber :Z @Yiğitt

İlk sezonu ne kadar eleştirilse eleştirilsin 2.sezonu bundan daha iyi olacaktir :X Finalde o gazı verdiler:A @MasacRE- sen de cabucak izlesen artık. Tek tabanca yetemıyorum :T:
Bizimkiler eleştirmeyi çok sever, bir kere arkasında dursak şaşırırdım zaten. Bir ilk denenmiş, iyi kötü normal bence. Ben de izleyeceğim de ikinci sezon yaza diyorlar, öyle olursa ilk iki sezonu toptan izlerim diyorum. Daha iyi olur. :D

Bizimkiler eleştirmeyi çok sever, bir kere arkasında dursak şaşırırdım zaten. Bir ilk denenmiş, iyi kötü normal bence. Ben de izleyeceğim de ikinci sezon yaza diyorlar, öyle olursa ilk iki sezonu toptan izlerim diyorum. Daha iyi olur. :D
Zaten kese kese final bölümü jeneriksiz filan 28 dakka:F 3.sezonun zaten cekildiği haberi çıkmamişmıydı(b)