Yok, 2. sezon çekildi. Yazın ikisi birden çekildi, üçüncü sezon olmaz deniyordu ama demek ki ilgi yoğunmuş ki böyle karar alınmış.Zaten kese kese final bölümü jeneriksiz filan 28 dakka 3.sezonun zaten cekildiği haberi çıkmamişmıydı
Yok, 2. sezon çekildi. Yazın ikisi birden çekildi, üçüncü sezon olmaz deniyordu ama demek ki ilgi yoğunmuş ki böyle karar alınmış.Zaten kese kese final bölümü jeneriksiz filan 28 dakka 3.sezonun zaten cekildiği haberi çıkmamişmıydı
Kesinlikle izle çok da kötü değil gideri var. Netflixteki bir çok vasat ötesi Marvel dizilerinden iyi
Kesinlikle izle. İzleyenlerin çoğu özellikle yabancılar sevdi
Utku izlemedi bile soğudu yorumları görünce. Her ne kadar ben çok beğenmesem de yine de ilk Türk Netflix dizisi olduğu için görmen iyi olabilir. En azından izleyip görüp kendin karar verirsin çöp mü değil mi diye. Bu da bu konuyla ilgili son yorumum olsun artık gerisini sen seç.
Ben izlemedim ama izleyeceğim daha sonra Neyse bence de sen kendin karar ver, bir iki bölüm izle olmazsa devam edip etmeyeceğini ondan sonra belirlersin
Ben izlemedim daha zaten, @Forumdash sevmiş ama. Durum 1-1 aslında hiç mi önemi yok senin için Forumdash'ın düşüncelerinin?
Bak sen şuna MEnes, benle Forumdash'ın arasını limoni yapmaya çalışmış gibi 😱
Utku Bey, @Forumdash ın düşüncesini önemsemeseydim Stranger Things'i izlemezdim
Aha Doğu 2-1 yaptı. Sen ne diyecen bakalım MasacRE-
Faysal'ınHarika bir haber @Yiğitt
İlk sezonu ne kadar eleştirilse eleştirilsin 2.sezonu bundan daha iyi olacaktir Finalde o gazı verdiler @MasacRE- sen de cabucak izlesen artık. Tek tabanca yetemıyorum
İlk sezon kadrosu da mutışti 2.sezon da Ne kadar kötülerse kötüleyin ....... Dur neyse yeri burası değil şimdi durduk yere yine tekrarlamımFaysal'ın
karısının gelmesi beni heyecanlandırdı sadece. o kadın iyi rol yapıyor