'Hakan: Muhafız'ın Yeni Sezonları Mı Geliyor?

Zaten kese kese final bölümü jeneriksiz filan 28 dakka:F 3.sezonun zaten cekildiği haberi çıkmamişmıydı(b)
Yok, 2. sezon çekildi. Yazın ikisi birden çekildi, üçüncü sezon olmaz deniyordu ama demek ki ilgi yoğunmuş ki böyle karar alınmış. :D

Kesinlikle izle çok da kötü değil gideri var. Netflixteki bir çok vasat ötesi Marvel dizilerinden iyi :X

Kesinlikle izle. İzleyenlerin çoğu özellikle yabancılar sevdi

Utku izlemedi bile soğudu yorumları görünce. :A Her ne kadar ben çok beğenmesem de yine de ilk Türk Netflix dizisi olduğu için görmen iyi olabilir. En azından izleyip görüp kendin karar verirsin çöp mü değil mi diye. :A Bu da bu konuyla ilgili son yorumum olsun artık gerisini sen seç. :A

Ben izlemedim ama izleyeceğim daha sonra :A Neyse bence de sen kendin karar ver, bir iki bölüm izle olmazsa devam edip etmeyeceğini ondan sonra belirlersin :A

Bir şans vereyim ozaman diziye. 1 ay sonraki tatilimde göz atarım :D

@MasacRE- bu arada anladımki @Forumdash her konuda sadece 1 bildirime bakıyor. Es geçmiş bu yazıları :A Dünde senin belgeni sunduğum mesajlarımızı es geçmis. Biz senle elimizden geldigince Forumdash'ı muhabbetlerimize katmayalım :A
Ben izlemedim daha zaten, @Forumdash sevmiş ama. Durum 1-1 aslında hiç mi önemi yok senin için Forumdash'ın düşüncelerinin? :A
Bak sen şuna MEnes, benle Forumdash'ın arasını limoni yapmaya çalışmış gibi 😱
Utku Bey, @Forumdash ın düşüncesini önemsemeseydim Stranger Things'i izlemezdim :A
Aha Doğu 2-1 yaptı. Sen ne diyecen bakalım MasacRE- :A