O kim bilmiyorum ama yine tuhaf birine benzetmişsindir
Vikings in başrolü kadın her sezon 2-3 parlak götürüyor bu sezon da hızlı başladı sizin gibi adı çıkacakKim o be
O kim bilmiyorum ama yine tuhaf birine benzetmişsindir
Vikings in başrolü kadın her sezon 2-3 parlak götürüyor bu sezon da hızlı başladı sizin gibi adı çıkacakKim o be
Midem bulandı bet suratından, bu haliyle nasıl avlıyoVikings in başrolü kadın her sezon 2-3 parlak götürüyor bu sezon da hızlı başladı sizin gibi adı çıkacak Ekli dosyayı görüntüle 63449
Midem bulandı bet suratından, bu haliyle nasıl avlıyo
@serhatt a benziyorVikings in başrolü kadın her sezon 2-3 parlak götürüyor bu sezon da hızlı başladı sizin gibi adı çıkacak Ekli dosyayı görüntüle 63449
Güzel bir şey olsa @xemrexxx bize benzetirmi zaten nerede bir cins varBEN GÜZELİM, BUNUN ÇİRKİNLİĞİ TIPKI SEN
Ben edepsizlik olarak benzettim yoksa tip olarak busunuzGüzel bir şey olsa @xemrexxx bize benzetirmi zaten nerede bir cins var
Edepsiz olduktan sonra güzel olsa ne olur bee @serhatt Gerçi serhata fark EtmezBen edepsizlik olarak benzettim yoksa tip olarak busunuz Ekli dosyayı görüntüle 63451
Ben hem edepli hem güzelim, bulunmaz hint kumaşıyımEdepsiz olduktan sonra güzel olsa ne olur bee @serhatt Gerçi serhata fark Etmez
Sıkıştır @xemrexxx i Hak etti .
Ragnar'dan sonra pek tadı kalmadı ama Lagertha için de olsa merak ediyor insan yeni sezonu:/
Son bölümden sonra çok aklımda kalmamış ama dizinin başladığı haberi kulağıma geldi. Nasıl olmuş izleyince anlayacağız.
oylar floki ye arkadaşlar @destere @Harunnn60
Hayal gücün gözümü yeşertiyor.
Gözlerimi denir yoksa senin tek gözün mu var 😱Hayal gücün gözümü yeşertiyor.